Mivel etessem növendék kutyáimat, hogy maximum 500ft /kg alatt kijöjjön, és jó is legyen?
néztem ezt a brit prémiumot, de ebből mindjárt 2-t kellvenni, hogy ingyenes legyen a szállítás
de én ez helyett valami kutyáknak való vitamint akarok venni, és olcsó tápra rákenni, szerintetek milyen vitamint?
Semmivel, ilyen alacsony kerettel nem fogod tudni megoldani normálisan az etetést még akkor sem ha kensz rá vitamint mert az érdemben sokat nem segít mivel nem csak vitaminokra van szüksége a kutyának.
Ahelyett hogy vitamint vennél, vegyél jobb tápot és jobban jársz.
Ha nem akarsz kettő venni vegyél egyet és fizesd a szállítást.
Csirkefarhát - 200 Ft/kg
Csirkenyak - 370 Ft/kg
Csirke húsos mellcsont - 150 Ft/kg
Csirkeszárny - 500 Ft/kg
Csirkecomb - 550 Ft/kg
Kacsa farhát - 400 Ft/kg
Kacsanyak - 500 Ft/kg
Marha tüdő - 390 Ft/kg
Marha gége - 500 Ft/kg
Birka máj - 490 Ft/kg
Marha lép - 320 Ft/kg
Marhamáj - 390 Ft/kg
Marha vese - 420 Ft/kg
Bocs, mínusz csirkecomb, az már 500 fölött van, bocs.
A többi 12 közül kombinálj.
Tegyél hozzá 500 Ft/kg cukkinit meg 200 Ft/kg sárgarépát.
hülyeség, most forró vízbe rakott farháttal + mellé adagolt szénhidráttal (kenyér, tészta, rizs stb) etetek, imádják
köszi szépen
és ezt megfőzve adom, és hozzá a köretet, akkor minden vitamin bennük lesz ami kell?
csirkecombot rendszeresen veszek magamnak, az 400 ft körül van a tescoban
nem támogatom a nyers étkezést
ráérő munkanélküliek vagyunk, de imádjuk a kutyákat, és meg akarjuk nekik adni a vitaminokat, és ami a fejlődéshez kell
Most a fő táplálék a 200 ft farhát, ezt szeretném kiegészíteni némi drágábbal, hogy minőségi legyen az étkezés, és ne legyen semmiben vitaminhiánya, erős csontozatú, egészséges legyen
a 11 000-t tápra nagyon sokallom, de ráérünk főzni
A belsőségek és a zöldségek által elegendő vitaminhoz jutnak.
Én csontosnak csirkenyakat adok az öreg kiskutyámnak, húsnak marhatüdőt, mert az sovány hús, belsőségnek máj, lép, vese.
Kap mellé cukkinit, sárgarépát, sütőtököt, brokkolit.
Fele-fele az arány nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!