A baratom nagyon oda van a kutyajaert. Csak szerintem tulzas ? Vagy en lennek bolond?
Egy tányérból esznek...? Ez beteg. Nálunk is belenyalhat a kutya a tányérba, de csak miután végeztünk az evéssel és még mindig néz, hogy ő is kér. Eszembe nem jutna enni abból, amit a kutyám előbb nyalt meg, aztán folyt köv evés.
Mindkét kutyámat imádom, de amit a barátod csinál az trehányság, higiénia semmibevétele és főleg téged xar le. De olyan Istenesen magasról. Én sem vagyok ridegszívű, én bizony lehetne az enyémnél tisztább lakást találni, de nincs minden kutyaszőrben, se a parketta se a padló, de még a kutyáimról is leszedem a felesleget.
Koszonom szepen a gyors valaszokat. Elgondolkodtato mindez , hogy ki is fontosabb ....mindidaig azt hittem velem van a problema hogy nem tartom higenikusnak es normalisnak.
Es igen ezt az egy tanyerbol evest ugy ertem hogy pl mikor a baratom eszik az o sajat kanalaval v villajaval ad a kutyanak es utana folytatja. Vagy eppen a kutya belenyal az etelebe es utana o kepes megenni.
Az, hogy egy tálból esznek, na az gáz.
Mivel nekem 2 benti cicám van, a szőrre van megoldás: tud venni levegőtisztítót (egy xiaomi úgy 18 ezer körül van), hiszen sok szőr van a levegőben, ami irritálja a nyálkahártyát.
1-2 ezerért meg lehet olyan szőreltávolítókat venni, amiket lehet bútorra használni. 10 perc alatt le tudja szedni az ágyról a szőrt, mielőtt odamennél
Ha választania kellene, nem téged választana, mert a kutya előbb volt az életében.
Ahogy korábban már írták, a kutyás lét nem egyenlő az igénytelenséggel. Jó, bárkivel előfordul, hogy időszakosan nem igényes, pl. ha leveri a lábáról egy betegség és örül, ha a WC-ig ki tud menni, és nincs segítsége, akkor nem az lesz a legfontosabb, hogy még rendet is tartson, de ez nem kell, hogy állandó legyen. Benti kutyám van, velem alszik, mentett kutya, ott érzi biztonságban magát a közelemben, és amúgy meg szót fogad. Jó lenne, ha vihetném a munkahelyemre, csapatépítőre, amikor kutyabarát helyre mentünk, jött, és meg is dicsérték, hogy milyen jól viselkedik, gyakorlatilag bárhova vihetném, nem hoz szégyent rám. Nem eszek vele egy tányérból, de én senki után nem eszek, nem iszok, ember után sem, a leendő gyerekem leesett cumiját sem nyalnám tisztára és adnám újra a szájába, ahogy azt némely szülőtől látom, mert nekem ez már nem higiénikus kategória.
Kérdező, ne azt nézd most, hogy a kutyával hogy bánik, mert ennek van normális (pl. azzal semmi gond nincs, hogy kutyával jár dolgozni, több munkahely is nyithatna ebbe az irányba), meg problémás része is (egy tányérból esznek), amit írtál. Azt nézd, hogy alapvetően mennyire figyel oda a higiéniára, mert ebből lehetnek problémák. Képzeld el úgy, hogy nem kutyát, hanem gyereket bízna valaki a párodra, arról megfelelően gondoskodna-e az alapján, amit látsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!