Későeste levinni a kutyát? Elkapnak a gengszterek!
Üzenetben beszélgettem nemrég egy sráccal, aztán írtam, "bocsi, mennem kell, leviszem a kutyámat".
Erre olvasom, miután visszajöttem, hogy totálisan leoltott engem, hogy mit hazudol, de ha esetleg tényleg igaz, legyen annyi eszem, hogy nappal sétáltassak kutyát, mert este elrabolnak, gengszterek támadnak meg, veszélyes. Már csak a szellemeket hiányoltam a történetből. -.-'
Veletek megesett, hogy osztották az észt, mit csinálj vagy mit ne csinálj a kutyá(i)ddal, ami nagy baromság?
23-23:30 körül szoktam leszaladni még a kutyákkal, de nem sétálunk sokat,max 5-10 perc,elmegyünk a sarokig meg vissza. Igazából ez csak a dolguk elvégzéséről szól,tök jól megszokták. Mondjuk eleve megszokták,hogy séta elején végezzék el a dolgukat. Így pl ha beteg vagyok nagyon,vagy szakad az eső akkor is 10 perc alatt megoldják.
Én mielőtt a lépcsőházból kimegyek, körül nézek ha látok esetleg több férfit , vagy hajléktalant akkor inkább a hátsó ajtón megyek ki. (lekopogom) vidéki város és nyugis környék. De persze ettől függetlenül elővigyázatos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!