A baratom nagyon oda van a kutyajaert. Csak szerintem tulzas ? Vagy en lennek bolond?
"A kutyaval egy tanyerbol eszik"
Nekem ettől felfordul a gyomrom, de vannak ilyenek. A barátod aligha fog megváltozni. Ha ezek a szokásai nem elfogadhatók számodra, ne barátkozz vele!
Ha egyikőtök sem tud alkalmazkodni, és ennyire mások a kutyával kapcsolatos elképzeléseitek, akkor ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Neki ez a természetes, neked meg a szöges ellentéte. Nem illetek össze.
Én is a kutyámmal alszom, és dolgozni is hoznám, ha engednék a cégnél, ha otthonról dolgozom, ott alszik a lábamnál vagy az ölemben, a kajám mondjuk tabu, de én anyukám után sem voltam soha hajlandó ugyanabból a pohárból inni, ez nálam kutyától független dolog.
Akkor most szakitsak vele a kutya miatt?
Annak se sok ertelme
Egyszerű a történet.
Leírtak alapján, szerinted ki fontosabb neki? Te, vagy a kutya? - na látod!
Ezek után döntsd el, ér e annyit a barátod, hogy a kutyát eléd helyezi és Te csak második lehetsz.
Privát véleményem szerint, nem szeret eléggé, viszont Te túlságosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!