Komolyan, akinek van bent kutyája, és megsimogatja, az egyből kezet mos, majd visszaül a kanapéra, megint odamegy a kutya, megsimogatja és megint felpattan kezet mosni? Vagy pl azt gondolja "már kezet mostam, most nem simogatom, pedig olyan cuki"?
2021. jan. 19. 09:29
14/31 anonim válasza:
Nem, így is száraz már a kezemen a bőr a covid kapcsán a fertőtlenítéstől plusz erre most még a hideg is rájött, mert az is szárítja. Ha az utcáról jövök be, akkor természetesen kezet mosok, függetlenül attól, hogy kutyát sétáltattam vagy vásároltam vagy munkából jövök haza... stb. De benti kutyám van, és nem mosok minden alkalommal kezet, ha megsimogatom. Bele sem merek gondolni, hogy milyen lenne akkor a bőröm, ha már most ilyen.
2021. jan. 19. 09:46
15/31 anonim válasza:
13, gondolom ezek ugyanazok, akik szerint a kutya koszos és kint a helye :D
2021. jan. 19. 09:55
16/31 anonim válasza:
Kinti-bentiek a kutyáim, ebben a saras időben mindegy, hányszor fürdenek, mindig van a szőrükben valami, de ha ez ki is pereg belőlük, akkor sem lesznek patyolat tiszták.
Tréning, séta és játék után mindig kezet mosok, ha bent vannak, akkor egy alaposabb dögönyözés után is. Evés, főzés meg egyéb tevékenységek előtt meg alapból kezet mosok, kutyáktól függetlenül. De ha csak buksisimi vagy fülvakargatás van, és dőlök vissza olvasni, akkor nem.
2021. jan. 19. 09:56
17/31 anonim válasza:
16os, ez így korrekt, én is így gondoltam, és van egy olyan tippem, hogy buksisimiből meg fülvakarásból 5x annyi van, mint nagyjátékból, tehát nagyrészt nem mosol kezet.
2021. jan. 19. 10:00
18/31 norbertoh válasza:
A kézmosást az ember találta ki, nem természetes!! Minél több a kapcsolatod a természettel, annál nagyobb a védettséged!!! A bőrnek van saját enyhén savas védőrétege, amit a lúgos szappannal és tusfurd
2021. jan. 19. 10:01
19/31 anonim válasza:
Mindig kezet mostok kutyázás után?
En minden alkalommal, mert jatszom a kutyaval ... vagy fat dobalok, vagy labdat ... lenyeg a lenyeg, minden alkalommal megmosom a kezem kutyasetaltatas utan, mert csupa kosz a kezem.
2021. jan. 19. 10:25
20/31 anonim válasza:
Kinti-benti kutyám van csak akkor mosok kezet ha összenyálaz, illetve akkor ha kegyetlen módon koszos a bundája és érzem hogy ragadok tőle, olyankor a kutya is fürdik este szépen lefürdetem aztán reggelig nem megy ki maximum nyáron ha meleg van még az este. Minden egyes kutyázás után nem mosok kezet. Egyedül akkor szoktam még ha beengedem mert kint volt és a tappancsával összekoszolja a kezem mert mindig szokott pacsit adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!