Hallgatnátok egy kutyás témákkal foglalkozó podcastet?
Elsősorban kutyás sportokról lenne szó, illetve olyan emberekkel lennének beszélgetések, akik komolyabban kutyáznak (sport szinten).
Köszönök a válaszokat, jöhetnek még.
Nézd, az alap kutyás infókat simán meg lehet tanulni ha az ember elolvas 3 blogot.
Engem a szakmai, állatorvosi, sportkutyás, tenyésztői stb anyagok érdekelnének, ebbő én egyenlőre egy darab YouTube csatornát találtam, angolul. Hallgatóságod valószínűleg lenne, de mire elérsz oda hogy "oszd az észt" azt hosszú évek tanulási folyamata előzi meg. Pl Csányi Vilmostól vagy Miklósi Ádámtól szívesen hallgatnék podcastokat.
(#6)
Az nem az én tisztem egyébként, hogy alap témákban osszam az észt. (Kutyatartás, tanítás)
Nem vagyok kiképző, suttogó, csak egy hobbikutyás. De igen, olyasmiről lenne szó, amiről a 9-es írt. Tenyésztőkkel, fajtákról beszélgetés, kutyás sportok.
Vagy ha lenne egy-egy megosztó témában (pl.nyersetetés) adás, akkor sem foglalnék véleményt, azt majd elmondja a meghívott.
Egyébként ha egyszer megvalósul, akkor az legalább 2-3 év múlva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!