Nektek van ciki sztoritok? Vagy csak engem éget be rendszeresen a kutyám? Sokat foglalkozom és nevelem, de mindig történik valami.
Nekem bichonom van. Néha amikor kicsit hígabbat kakil rátapad a fenekére és úgy kell tovább sétálnom vele.
Egyszer a kutya kozmetikushoz tartva is így jártam, de akkor semmi se jutott a földre, mindet felfogta a bundája. Hát ilyet még a kozmetikus se látott szerintem
Engem rendszeresen beéget. :D Egy elég domináns, 1 éves japán aktám van, végigjártuk vele a sulit, és most is járunk szintentartó foglalkozásokra, rengeteget javult a helyzet, de még mindig vannak elég érdekes lázadozásai.
A 2 vizsga nekem is nehezen ment, átragadt az izgalom a kutyára, aki ennek köszönhetően nem igazán figyelt rám. A behívással is szoktak gondok akadni, illetve ha a párom is elkísér minket sétálni, akkor nem éppen úgy viselkedik a pórázon, mintha egy iskolát végzett kutyát vezetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!