Mindig kezet mostok kutyázás után?
Dehogy. Ha kinti is a kutyám, féreghajtott, tiszta állat normális hellyel, amennyiben nem lettem nyálas, csak a hátát, fejét simogattam, akkor nem, benti után is csak akkor, ha megnyalogatott vagy rámcsepegett a nyála.
El se tudom képzelni.. Egyébként jelenleg macskám van, csak akkor mosok kezet, ha megnyolaggata a kezem, az meg kb sosincs, szóval nem, nem szoktam. Tavasszal esetleg, ha vedlik és úgy érzem szőrös a kezem, ruhám, akkor nem csak kezet mosok, de át is öltözök.
Evés előtt szoktam. Lakásban tartott kutya esetén fura is lenne, hogy ahányszor odadugja a fejét, akkor rohanok kezet mosni. :D
Nyilván séta után bejőve kézmosás, de az nem elsősorban a kutya miatt (bár főleg télen mancstörölgetés stb miatt is alap a kézmosás).
Plusz ha főzni kezdek vagy eszek, vagy bármi olyat csinálok, amihez tiszta kéz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!