Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok írni valami hasznos...

Tudnátok írni valami hasznos módszert,amit már kipróbáltatok és be is vált hogy ne fagyjon meg a víz?

Figyelt kérdés
Már adtam a kiskutyámnak langyos vizet,befagyott az is,tettem már a vízbe egy csipet sót és elkavartam benne,úgy is befagyott,tettem egy kicsit többet bele és úgyis.

2021. jan. 15. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
93%
Nem mert felszippantja. Egy kis kockabálát valahol csak tudsz szerezni vagy venni nem egy ökör ára. Nálunk is az van neki berakva és imád bevackolni alá ha kint alszik. Egyébként lovaknál nagy tálba
2021. jan. 16. 08:16
 52/64 anonim ***** válasza:
46%

Kutyaknak telen nem olyan nagy a folyadek bevitele.

Ha a kajahoz meleg vizet ontesz akkor eleg folyadekhoz

jut,emellett,ha egyszer kicsereled,erdemes meleg vizet onteni bele az valamivel kesobb fagy meg. De mint irtam ha a kajahoz ontesz melegvizet az is elengendo igy telen :)

Nekem bent vannak a kutyaim. De csak vacsora utan isznak.

Amugy kb nem fogy a vizes taljukbol a viz. De mikor kapnak enni, kicserelem a vizuket is.

2021. jan. 16. 12:35
 53/64 anonim ***** válasza:
79%

Egy régi hordó vagy hasonló dolog is jól funkcionálhat ólként.

Ha megfelelően eszik, van vitamin bevitele, nem lesz gond.

2021. jan. 16. 13:30
 54/64 anonim ***** válasza:
73%
Mi az a tollyú? Toll? Madártoll? Az nem jó.
2021. jan. 16. 13:39
 55/64 anonim ***** válasza:
91%
A széna is jó egyébként. Mezőgazdaságban csak tudnak adni, de az állateledel boltokban is lehet csomagban kapni, nem nagy összeg. A toll valóban könnyű, és könnyen meg is eheti, esetleg szivacs ha van, de nem tudom, mert a mienk ha unatkozik vagy álmában rendszeresen szereti tépkedni az alá tett rongyokat is.
2021. jan. 16. 13:46
 56/64 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! :)
2021. jan. 16. 14:06
 57/64 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy igazából érdekelne valakit,de ha mégis,akkor a kutyust ma hoztam le ide hozzánk,mostmár jobb helyen van mint ahol volt.
2021. jan. 26. 18:46
 58/64 anonim ***** válasza:
92%
Örülök, biztos jobb sorsa lesz így, sok sikert :)
2021. jan. 26. 19:09
 59/64 A kérdező kommentje:
58.:Úgylátszik tévedtem,van azért aki tényleg rendes.Igen,mostmár az lesz.Nagyon Szépen Köszönöm a jókívánságot! :)
2021. jan. 26. 19:16
 60/64 anonim ***** válasza:
90%
Remélem jó sokáig hű társad lehet! Boldogságos időtöltést nektek (:
2021. jan. 26. 21:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!