Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok írni valami hasznos...

Tudnátok írni valami hasznos módszert,amit már kipróbáltatok és be is vált hogy ne fagyjon meg a víz?

Figyelt kérdés
Már adtam a kiskutyámnak langyos vizet,befagyott az is,tettem már a vízbe egy csipet sót és elkavartam benne,úgy is befagyott,tettem egy kicsit többet bele és úgyis.

2021. jan. 15. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
66%
2021. jan. 16. 00:19
 42/64 A kérdező kommentje:
43.:Ólja az nincsen,egy fotelágya van neki és egy fotel,azon ruhák és kabátok,fölülről védve van a hely és oldalról részben,de nagyobb részében nyitott az egész.És Köszönöm a dícséretet!
2021. jan. 16. 00:22
 43/64 A kérdező kommentje:
45.:Ez jó,köszönöm!
2021. jan. 16. 00:23
 44/64 anonim ***** válasza:
79%
Legalább egy rendes bélelt, hőszigetelt kuckót nem tudsz neki biztosítani valahogy? Egy közepes méretű, rövid szőrű kutya a hidegben ha nem is fagy meg (mert ha elég hideg van ez is lehetséges) legyengíti az immunrendszerét, és idővel tönkreteszi az ízületeit. Ha az sem biztos, hogy apád beengedi, akkor jó lenne neki egy biztos pont, ahova mindig el tud bújni.
2021. jan. 16. 00:25
 45/64 A kérdező kommentje:
48:Pénzem nincsen,hogy vegyek,de vannak deszkák,csiszolópapír,sose voltam jó technikából,de megpróbálok neki készíteni,a fűthetőséget nem tudom hogy oldjam meg maszekba,tennék be neki ruhákat és lepedővel meg takaróval letakarnám neki,mást nem tudok.
2021. jan. 16. 00:31
 46/64 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem érdemesebb lenne bele szalmát tenni. A ruhák átnedvesednek, és ugyanúgy lehűl a víz mint a tálban. Az lehet hogy a kutya hőjétől nem fagy meg, de egy átnedvesedett, rövid szőrű kutyának sem jó a hideg.
2021. jan. 16. 00:36
 47/64 A kérdező kommentje:
51:Szalmát nem tudnék szerezni télen.Venni pedig nincs miből,mivel nem dolgozok.
2021. jan. 16. 00:41
 48/64 anonim ***** válasza:
92%
Mi úgy oldottuk meg, hogy OSB lapból állítottunk össze egy házat, két réteggel, közte hungarocell lappal. Ez a rátehető felső rész, az alja pedig egy kis doboz, ami ugyanígy hungarocellel van ellátva két OSB lap közt gyakorlatilag egy keretbe foglalva. Az ajtajára varrtunk bélelt textilből felakasztható ajtót, és szalmát is szórtunk bele. Ha nem akarod, hogy kihordja, akkor egy régi zsák, vagy párnahuzat is megteszi, abba beletöltöd a szalmát. Imádja a házát, télen rendesen hőség van bent, melegebb, mint nálunk a házban. (habár hazudnék ha azt mondanám, hogy ennek ellenére nem engedjük be a nap nagy részében- olykor este is a ház egy szobájába...). Akkor ott van a víz, de értelem szerűen A kinti víz alá deszkalapot teszünk, hogy legalább nem a földön legyen, de reggel, délután, este mindig megy friss víz.
2021. jan. 16. 00:44
 49/64 anonim ***** válasza:
94%
Ja bocs, amíg írtam nem láttam a szalmás részt.
2021. jan. 16. 00:45
 50/64 A kérdező kommentje:
54.:Nagyon Szépen Köszönöm a tanácsot!Szalma helyett jó lehet a tollyú?Akkor tennék bele neki alá egy nagy tollyúval tömött párnát.
2021. jan. 16. 00:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!