Tudnátok írni valami hasznos módszert,amit már kipróbáltatok és be is vált hogy ne fagyjon meg a víz?
Birom a nyolcas féle hozzászólókat. A sintérteleppel jönnek :D vicc vagy.
Egész egyszerűen annyi, hogy nap közben sűrűn cseréled neki, estére meg kiöntöd. Nem lesz semmi baja, ha nem lesz előtte víz éjjel, mikor alszik. Legalább addig sincs kint a hidegben.
De,én is cserélem a kutyám vizét,de kb egy óra alatt megfagy, ki se jön a tálból, így hagyom kiolvasni:D
Rendszeresen nézzük,hogy legyen folyékony halmazállapotú víz előttük.
De biztosan én vagyon a rossz kutyatartó, mert biztosítom nekik a vizet télen is, amikor alig isznak; plusz nem jelenti azt,hogy kint fagy a kutya a vízzel, fűtött és szigetelt ól van nekik, köszönik szépen csodásan vannak...
Még az sem derült ki, hogy milyen szőrű a kutya. Oké egy hosszabb szőrű kutya kibírja a hideget, de egy rövidebb szőrűnek már nem tesz jót. A kérdező azt mondta, hogy semmi zárt, fagymentes hely nincs, esetleg éjszakára az apja beengedi, de még ez sem biztos.
A vízre a fűthető alátéten, tálon kívül nincsen praktika.
Egyébként a húgod, vagy te, esetleg valaki más nem tudja elvinni onnan a kutyát?
#41 vagyok, még esetleg azt próbáld meg,hogy magasabbra teszed a vizet,nyilván ahol eléri. Vagy az ólba? Remélem sikerül rá megoldást találni, sajnos nem tudok jobbat a cserélgetésnél én sem jelenleg,pedig jó lenne valami megoldás..:/
Rendes tőled,hogy oda jársz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!