Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok írni valami hasznos...

Tudnátok írni valami hasznos módszert,amit már kipróbáltatok és be is vált hogy ne fagyjon meg a víz?

Figyelt kérdés
Már adtam a kiskutyámnak langyos vizet,befagyott az is,tettem már a vízbe egy csipet sót és elkavartam benne,úgy is befagyott,tettem egy kicsit többet bele és úgyis.

2021. jan. 15. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező! Te vagy az 50%-os lepontozó manó? Inkább a kutyádra szentelnél ennyi figyelmet.
2021. jan. 15. 23:45
 32/64 anonim válasza:
96%
Hozzá tenném a helyedben, hogy tisztelet a kivételnek, mivel többen is ajánlottunk neked fűthető alátétet és tálat ami egy megoldás a problémára...
2021. jan. 15. 23:52
 33/64 anonim ***** válasza:
87%

Birom a nyolcas féle hozzászólókat. A sintérteleppel jönnek :D vicc vagy.

Egész egyszerűen annyi, hogy nap közben sűrűn cseréled neki, estére meg kiöntöd. Nem lesz semmi baja, ha nem lesz előtte víz éjjel, mikor alszik. Legalább addig sincs kint a hidegben.

2021. jan. 15. 23:53
 34/64 A kérdező kommentje:
34.:Ezt nem kell mondani,aki normálisan írt,az tudja hogy nem neki szól.
2021. jan. 15. 23:55
 35/64 anonim ***** válasza:
35%
Jobb lenne ha leállnátok, vicc amit más kérdése alatt műveltek. Ha nem adtok rendes választ, inkabb menjetek aludni.
2021. jan. 15. 23:59
 36/64 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom milyen álomvilágban él itt egy-két kutyatartó ember, de vágjátok hogy a kutyák nem úgy érzékelik a hideget mint mi? A mi kutyánk ilyenkor imád a legjobban sétálni, futkározni, viszik apámék hajtani. Be nem jön még szilveszterkor sem, mert nem fél a tűzijátéktól, van kutyaháza, abban tökéletesen el van, nem reszket, van bundája, nem egy csupasz ember, hogy negyven fokban izzadjon az ablak előtt. Nem volt még itt akkora fagy, hogy muszáj legyen beengedni őket. A vízre pedig nincs praktika, folyamatosan cserélni kell, legyen inkább langyosabb, a kutyakaját is rárakjuk ilyenkor egy picit a konvektorra.
2021. jan. 16. 00:00
 37/64 anonim ***** válasza:
79%

De,én is cserélem a kutyám vizét,de kb egy óra alatt megfagy, ki se jön a tálból, így hagyom kiolvasni:D

Rendszeresen nézzük,hogy legyen folyékony halmazállapotú víz előttük.

De biztosan én vagyon a rossz kutyatartó, mert biztosítom nekik a vizet télen is, amikor alig isznak; plusz nem jelenti azt,hogy kint fagy a kutya a vízzel, fűtött és szigetelt ól van nekik, köszönik szépen csodásan vannak...

2021. jan. 16. 00:02
 38/64 anonim ***** válasza:
71%

Még az sem derült ki, hogy milyen szőrű a kutya. Oké egy hosszabb szőrű kutya kibírja a hideget, de egy rövidebb szőrűnek már nem tesz jót. A kérdező azt mondta, hogy semmi zárt, fagymentes hely nincs, esetleg éjszakára az apja beengedi, de még ez sem biztos.

A vízre a fűthető alátéten, tálon kívül nincsen praktika.

Egyébként a húgod, vagy te, esetleg valaki más nem tudja elvinni onnan a kutyát?

2021. jan. 16. 00:08
 39/64 anonim ***** válasza:
95%

#41 vagyok, még esetleg azt próbáld meg,hogy magasabbra teszed a vizet,nyilván ahol eléri. Vagy az ólba? Remélem sikerül rá megoldást találni, sajnos nem tudok jobbat a cserélgetésnél én sem jelenleg,pedig jó lenne valami megoldás..:/

Rendes tőled,hogy oda jársz emiatt.

2021. jan. 16. 00:08
 40/64 A kérdező kommentje:
42.:Rövidszőrű a kutyus.Nem tudjuk,hugom másik megyébe lakik,apám egy idegbeteg részeges,mikor kijöttek szétnézni,csak a terület és a tartás miatt büntették meg,ha bántalmazná is a kutyát akkor elvinnék tőle,de addig nincs tenni.Én se tudom elhozni,mert nem bírok vele,többször volt balhénk,mindig én húztam a rövidebbet.
2021. jan. 16. 00:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!