Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok írni valami hasznos...

Tudnátok írni valami hasznos módszert,amit már kipróbáltatok és be is vált hogy ne fagyjon meg a víz?

Figyelt kérdés
Már adtam a kiskutyámnak langyos vizet,befagyott az is,tettem már a vízbe egy csipet sót és elkavartam benne,úgy is befagyott,tettem egy kicsit többet bele és úgyis.

2021. jan. 15. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
89%

Legalább rövid szőrű a kutya?

Gyakran kell cserélni a vizet, vagy bevinni és egy kicsit melegíteni rajta, hogy ne fagyjon be. A sós víz azért nem jó, mert ahhoz hogy te elérd, hogy ne fagyjon meg annyi só kell bele, hogy az már nem biztos, hogy jót tesz a kutyának.

2021. jan. 15. 22:55
 12/64 A kérdező kommentje:
2.:Nekem azt mondták,hogyha teszek bele egy kis sót,akkor nem fagy be olyan hamar a víz.Cserélni én nemtudom,mert nem nálam van a kutya.Amikor lemegyek hozzá viszek neki flakonokban vizet és azt öntöm a táljába,de előtte kiverem a jeget belőle,viszont ha eljövök kb. olyan 2-3 órát saccolok és úgyis befagy neki megint.Apám házába van a kutyus,nem nálam és nekem csak a kapuhoz van kulcsom.Apámnak mondtam hogy estére vigye be magával a vizet a melegre és hajnalba amikor megy dolgozni csak akkor rakja ki,vagy öntse ki este és reggel engedjen bele frisset.De apám egy megbízhatatlan hazudozó,az a fajta ember akire azt mondják,hogy azt se szabad neki elhinni amit kérdez.Állítólag a kutyát beszokta engedni estére,de én abba se vagyok biztos.Régen azt csinálta mindig hogy lusta volt fölemelni a tálját is és kiverni vagy kiolvasztani belőle a jeget,simán csak öntött a tetejére még és annyi,számára azzal el volt intézve.Amikor lementem 1,5-2 óráig tartott,mire kivertem a már kőkeménységűre fagyott jeget.Akkor is mondtam neki,hogy mit csináljon,de olyan mintha a falnak beszélne az ember.
2021. jan. 15. 22:56
 13/64 anonim ***** válasza:
21%
Büszke lehetsz magadra, hogy - 5 fokban kinnt tartod szerencsétlen kutyát. Legalább ilyenkor engedd be. Minek tartasz kutyát, de komolyan??
2021. jan. 15. 23:03
 14/64 A kérdező kommentje:
13.:Magad fölé is pillantsál már.
2021. jan. 15. 23:05
 15/64 anonim ***** válasza:
84%

Igazi genius ötlet sózni a vizet, mert bár tényleg kitolódik olyankor a víz fagyáspontja, csak éppen abban a koncentrációban szegény állat már hiába iszik belőle, egyre szomjasabb lesz a sótartalma miatt, míg végül teljesen ki nem szárad, ismét csak a só miatt.

Különben is, gondolkozzatok már, könyörgöm! Ittatok már jéghideg vizet? Szerintetek ez normális dolog? Jót tesz az egészségnek? Mi a bánatért nem lehet egy fűtött lakásba elhelyezni azt a nyomorult vizet és beengedni a kutyát, hogy ott igyon belőle?

2021. jan. 15. 23:12
 16/64 anonim ***** válasza:
80%

"tettem egy kicsit többet"

Nem tudom mennyi az a kicsivel több, de most komolyan odáig nem jutott el az agyad, hogy csak egy kicsit belegondolj, hogy biztos jó ötlet-e sós vízzel itatni szerencsétlen állatot? Te innál sós vizet hónapokig? Értem, hogy nem a te kutyád és nehéz megoldást találni így, de azért rosszabbá ne tegyük a helyzetet.

2021. jan. 15. 23:18
 17/64 anonim ***** válasza:
27%

Milyen hülyeségeket irkáltok kutyát minek bevinni a házba ?

Kutya kinti éltre termet állandó 40-fok van benne minek neki a bent lét ?

2021. jan. 15. 23:21
 18/64 A kérdező kommentje:
Nem szapulni kell,azzal kitörölhetem a ......,hanem a kérdésre válaszolni.Aki meg szapulni akar,az előbb olvassa már el amit leírtam a 12-esben.Olyan tanácsokat kaptam eddig,ami alap,de számomra nem kivitelezhető,ezt is leírtam hogy miért.Nekem hasznos tanácsra van szükségem,nem ilyen 2ft-osokra,hanem olyanra ami biztosan működik.
2021. jan. 15. 23:21
 19/64 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen hidegben befog fagyni. Esetleg nincs melléképület, ahol keddig lehetne? Vagy akár bent.
2021. jan. 15. 23:23
 20/64 anonim ***** válasza:
64%
megis mit varsz, milyen valaszt? a fizikat nemtudod felulirni 🤦🏻‍♂️ ha nem tudtok gondoskodni megfeleloen szerencsetlen kutyarol, keresni kell neki egy normalis gazdit.
2021. jan. 15. 23:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!