Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hozzuk be a kutyát?
Figyelt kérdés
4 hónapos beagle kutyusunk kinti tartásban van, éjszaka a szigetelt garázsban alszik, sosem látnám, hogy reszket, úgy tűnik jól érzi magát, más állatokkal van együtt, viszont én akkor is sajnálom. Be kellene hozni, ugye? A barátom azonban nagyon ellenzi.2020. dec. 27. 20:23
31/39 anonim válasza:
Oltozz fel vastagon es vegyel magadhoz par pokrocot ... indulj meg a garazs fele, a parod ugy is megkerdezi, hogy mi a fenet muvelsz ... akkor mond meg neki, hogy kikoltozol a kutyahoz, mert nem birod, hogy egyedul van ...
32/39 anonim válasza:
Na ez a szint ami gaz. Inkabb a kutyaval aludjon mint a pasival? Ez egy olyan alap tema, mint gyerek, dohanyzas. Nem lehet a masikra rakenyszeriteni. Engem a budos eletben nem tudnanak ravenni h legyen kutyam.
33/39 anonim válasza:
Ok, utolsó, de itt most nem erről van szó. 🤷♀️
34/39 anonim válasza:
Azt akarjátok, hogy ez történjen a kérdezővel?!
35/39 A kérdező kommentje:
Sajnos náluk sosem volt a kutya úgy csaladtag, mindig kint volt, nálunk pedig igen, volt bent a házban, velem is aludt, így megértem öt is, de a kutyát is sajnálom. Megprobalok keresni egy köztes megoldást, pl. Az előszobaba bejohessen.
2020. dec. 28. 08:17
36/39 anonim válasza:
Vaaagy, mièrt nem vagy olyan emberrel, akivel egyezik az èrtèkrendetek?
Ha a gyereketeket majd verèssel akarja nevelni, te meg szèp szóval, akkor is inkább elsunnyigsz a konyhàba fözni, mint egy jó asszony?!
37/39 A kérdező kommentje:
Azért ne essünk túlzásba 🙂 van arany középút is. Egyébként már szülők vagyunk, 2 kislányunk van és CSODÁS apa, a szó minden értelmében. Megkotetett a kompromisszum. 🙂
2020. dec. 28. 09:56
38/39 anonim válasza:
Akkor szerencsèd volt, mert az akaratod èrvènyesíteni az uraddal szemben nyikvàn nem tudod. Orulj, hogy volt akkora màkod, hogy jó apa lett. Mondjuk el nem tudom kèpzelni, hogy egy jó apa, egy csecsemö korú èlölènyt kèpes kibszni a hidegbe megfagyni ès retteg i, de mantràzd ccsak magadnak, milyen remek apa. :) tudod: a tudatlansàg àldàs :)
39/39 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mivel a kutya még kicsi, lehet jobb lenne ha legalább az előszobába bejöhetne estére, (ebbe talán még a férjed is belemegy) de ahogy olvasom a garázsban más állatokkal van együtt, akikkel gondolom melegítik egymást, így talán még jobb is neki mint egyedül az előszobában. A kutya szőre hosszának semmi köze ahhoz, hogy mennyire bírja a hideget. Nekem volt egy rövidszőrű keverék kutyám aki egyáltalán nem szeretett benn aludni, pedig be volt engedve, de kikéretszkedett estére a macskával együtt a házába, ahol a összebújva aludtak még mínusz húsz fokban is. Azt nézd, hogy a kutya mit akar. Ha nem látszik a viselkedésén, hogy be akar menni, ne erőltesd. Ő tudja a legjobban, hogy mi a jó neki, mit igényel. Ha jól érzi kinn magát, nem kell piszkálni. Vadászkutya, nem pedig öleb. Nem kell tutujgatni és kiságyban betakargatva altatni, ha ő nem igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!