Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy menjen urológushoz?
A barátom nemsokára 54 éves lesz, semmi baja, egészséges, sportos. De én mégis úgy gondolom, hogy mivel még sosem volt prosztata-vizsgálaton, épp ideje lenne meglátogatni az urológust, akkor is, ha semmilyen jele nincs bajnak (szóljatok, ha tévedek).
De egyszerűen nem hajlandó és nem tudom hogyan vegyem rá, ijesztgetni nem akarom, az adott, hogy elkísérem. Van valami ötletetek? (Megjegyzem ugyanígy szemészhez sem hajlandó menni, pedig szemüvegre - legalább olvasó - lenne szüksége)
1-es, tudom, hogy kényelmetlen, de megelőzés miatt lenne fontos (legalábbis tudtommal).
2-es, valóban, 16 évvel vagyok fiatalabb és nagyon távol vagyok attól, hogy bárkit is uralni akarjak. igazad van egyébként, hogy saját maga felett ő maga rendelkezik, de aggódom emiatt (lehet, hogy túlaggódom, de csak magamban, mert távolról sem mindennapi téma, amikor néha-néha odaillik, akkor megemlítem, hogy el kéne mennie a vizsgálatra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!