Hogyan vegyem rá a barátomat a fogyásra?
Mondd meg neki kerek-perec, hogy aggódsz az egészségéért, mert vészesen hízik és igen, számít a teste, mert nem egy saját hibájából elhízott emberbe szerettél bele. És igen, az is zavar, hogy a túlsúllyal párhuzamosan egyre erősebben izzad, pedig tehetne ez ellen.
Ez elég durván hangzik, meg is sértődik bizonyára, de talán ráeszmél. Abba meg tényleg gondolj bele, hogy ha nem szólsz, csak rosszabb lesz a helyzet, és egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk 50 kg túlsúllyal is szívesen fogsz szeretkezni vele, bírni fogod, ha rád fekszik. Az elhízottság miatt esetleg kialakuló cukorbetegségről, egyéb egészségügyi gondokról nem is beszélve, mennyi problémát okozna az még neki.
Tűzz ki neki 15 kiló fogyást, és ígérj neki egy aktfotósorozatot.
Feleségem ezzel mozdított ki.
Vékony, sportos lány ilyen pasival együtt? :O Egyébként a valóság az, hogy nem fog változni. Sajnálom. Én alapból össze se jöttem volna ilyen emberrel. Én is sportos, edzett vagyok, nekem olyan pár kell, akivel tudok együtt edzeni, kirándulni járni, mert nem döglik meg, míg kiérünk a házból.
Én azt ajánlom neked, hogy hogyha nem tudsz vele beszélni erről, hogy változzon (márpedig nem fog amúgy, sajnálom, hogy spoilerezek, de jobb, ha tudod előre), akkor hagyd ott. Ilyen pasi mellett nem lesz értelmes életed, mert pár év múlva nem fog kiférni az ajtón és állandóan egészségügyi gondjai lesznek. Te pedig megérdemled, hogy olyan párod legyen, aki ad magára.
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!