Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan vegyem rá az egyik...

Hogyan vegyem rá az egyik barátomat Hogy elmenjen HÍV szűrésre?

Figyelt kérdés
A minap mesélte az egyik közeli barátom hogy kábítószeres éjszakája után hazafele belefutott egy roma prostitualtba aki 5.000 forintért cserébe felkínálta neki magát. Ő közösült is ezzel a nem túl bizalomgerjesztő hölgyel óvszer nélkül. Mondtam neki hogy menjen el orvoshoz kivizsgáltatni magát mert én így nem szívesen szeretnék egy légtérben tartózkodni vele. Ő azzal védekezett hogy valami online tesztet végzett el amiből kiderült hogy elég kicsi az esélye hogy elkapta volna. Bolond az ilyen? Nincs valami amitől beparazik és elhúz orvoshoz?

2020. ápr. 23. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te is ostoba vagy ha ezert nem tartózkodsz vele egy légtérbe. Gondolod, hogy átugrik rád a vírus, amit amúgy is elég nehéz elkapni, mint a bolha vagy mi?
2020. ápr. 23. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy emberrel több időt töltesz együtt és gyakrabban akkor jobban orulnel neki ha tudnád hogy nem nemibeteg
2020. ápr. 23. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért, le akarsz vele feküdni? Mert engem abszolút nem érdekel, hogy melyik barátom nemi beteg, ez az ő gondja
2020. ápr. 23. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Mondd el neki hogy anonim és ingyenes, illetve mindenkinek érdemes lenne elmennie évente egyszer akinek egynél több párja volt az évben. Persze nagyobb a valószínűsége, hogy elkapod egy ilyen csodálattól, de lehet a mosolygó csajszi fogja átadni neked, mert az exének volt egyszer egy gumi nélküli egyéjszakás kalandja és ő sem tudott róla.

Én minden kapcsolatban, szex előtt elmegyek és a választottam is megteszi ugyanezt. Eddig nem volt még probléma, aki nem akart elmenni, azt hagytam is.

2020. ápr. 23. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szifilisz, tripper már kiment a divatból?

Zsarold meg, hogy addig nem fekszel le vele, amíg nem megy el szűrésre.

2020. ápr. 23. 23:22
 6/6 Metionin ***** válasza:
75%
Az zavar, hogy esetleg nemibeteg a srác de az hogy drogos az nem? Ha nem akarsz lefeküdni vele, akkor szerintem hagyd, az ő dolga ha ennyi esze van.
2020. ápr. 24. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!