Miért nem hagyja magát a szuka kutyám?
Most tüzel a szukám, és hoztak neki egy kisfiút, aki itt lesz 3 napig, de nem engedi neki a dolgot.
Elugrik, meg ugat.
Pár órája van itt, lehet h csak össze kell szokniuk??
(A kioktatós kutyatudósok, akik azt hiszik ,az anyjuk hasában tanultak meg mindent kíméljenek)
Köszönöm
"SZERETED A KUTYÁD ÉS TÖRŐDSZ VELE"
Az eddigiekből ennek pont az ellentéte látszott...
02:46
te vagy a beképzelt majom te hülye...valószínűleg miattad meg a "társaid" miatt van ilyen sok szerencsétlen kutya
én ha tehetném befogadnák(mielött még valaki azt mondja hogy fogadjam a menhelyieket én)de elég 4 kutya.....
Ha Te a kutyádért élsz -ahogyan azt írtad- akkor nem terheled olyannokkal a szervezetét, mint a vemhesség, és az elletés. El sem tudod képzelni, hogy ez mennyire megviseli.
Szerinted egy kutya vágyik arra, hogy szüljön? Egy kutya arra vágyik, hogy a gazdija mindig vele legyen, nagyokat játszanak, falatozzanak. Nem arra, hogy a hatalmas pocak miatt tönkre menjenek az izületei, majd szerencsétlen megszenvedjen fél tucat kölyök megszülésével, akik aztán 8-9 hét alatt az összes energiát kiszívják belőle.
Gondold át...ráerőltetsz egy vadidegen kutyát, aki elől amúgy menekül a Tiéd, majd szerencsétlent egyszercsak elkapja a kan - mert már nem bírnak az ösztöneikkel.
Csórikám nagyon vidám 3 napot élhet át:( Meg az azt követő fél év, ami egy kutya életének igen jelentős része. Ahelyett, hogy játszanátok és nagyokat sétálnátok.
köszi 02:46
nálam jobb helyen vannak mint a s.ggfej tenyésztőknél, akik tárgynak nézik a kutyákat,és ha valamilyük nem jó,az már selejt....
ha sz.rnék az egészbe, lehet hogy nem tettem volna fel a kérdést.
de csak okoskodni tudnak...idióták!!!!
Kérdező, te miről beszélsz? Épphogy te nézed tárgynak a kutyádat! A tenyésztők pénzt és időt nem kímélve mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a kutya a lehető legkevésbé szenvedje meg ezt a folyamatot! Az én kutyám tenyésztője az első két hétben az alom mellett aludt egy szivacson (24 órás felügyelet), és próbálta életbentartani az egyik kölyköt, akiről már az állatorvos is lemondott. Mellesleg gyönyörű felnőtt kutyus lett belőle.
Te meg mit csinálsz? Mindenféle szakértelem és felkészültség nélkül kiskutyagyárrá degradálod szerencsétlen szukádat.
Honnan volt a te nagy tenyésztődnek szakértelme? Csak nem a kutya egyetemen végzett?
Aludt ám a tudod hol?! Kis butus vagy és elhiszel ilyeneket?
A tenyésztőknél tonnaszámra vannak a kutyák, nincsen azoknak idejük ott aludni, meg egyre annyi időt fordítani! Jó ha akkor látnak a szerencsétlenek embert, amikor enni, meg vizet kapnak!
Hány kutyával tenyészt a nagy tenyésztőd?
12:34 ezt elmesélted már a tenyésztőknek is???
A te melled is lóg szoptatás után, a hasad is ronda szülés után, úgyhogy ne szülj soha gyereket!
13:37-es, te minden kérdésnél osztod az észt? (Kár, hogy nincs miből osztani.)
Tudom milyen a helyzet a "tenyésztőmnél", nemegyszer töltöttem már náluk több napot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!