Normális, hogy sokat magára hagyja a kiskutyákat a szoptatós szuka?
Figyelt kérdés
Kint üldögél a napon, pihenget. A kicsik alszanak, mocorognak, néha nyüszítenek. Ha ott ülök mellette, akkor ő is bent marad a kicsikkel.2011. nov. 1. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nekem is van szukám aki nem megy oda a kicsikhez ha nem vagyok ott (mondjuk én alapból nem engedem oda a szukát csak 2-3 óránként de ő akkor se menne) folyamatosan ott kell vele ülni addig amíg az utolsó kiskutya is megkajált mert egy percig se marad ott nélkülem...ha ott vagyok akkor nagyon jó anyuka.
2/5 Akiteki válasza:
Mennyi idősek a kölykök? A második hét után már otthagyják néha őket. Az anyjuk tudja, hogy mikor van gond és akkor bemegy hozzájuk.
3/5 anonim válasza:
Persze ez termeszetes dolog. Az elso ket hetben az anyuka nemigen hagyja el az almot, igy amikor mar erosodtek egy cseppet a picik akkor o is ugymond"kiszabadul". Gondoj bele 2 hetig nem moccanak a piciktol csaupan enni hogy mennyire meglehetnek zsibbadva, meredve a labai, izuleteis meg ez mellet a picik is rajta" eloskodnek". Nem azert hagyja ott oket mert nem torodik veluk. Ameddig latja az anyuka ,hogy csend van,az ehezo szajak nem ehesek o is kielegiti mozgas szuksegleteit. Fogadni merek amint a picik zugolodnak, orditanak az anyjuk azonnal a segitsegukre siet! Jo egeszseget a piciknek es az anyukanak is!!:D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságot!
Pontosan ma 2 hetesek.
2011. nov. 1. 22:24
5/5 anonim válasza:
Hát ha a kan fiatal lehet játszani akar vagy futni egyet.Az én kutyám is ugatja a másikat erre az elkezde vele dgy idő után játszani azt lenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!