Miért nem hagyja magát a szuka kutyám?
Most tüzel a szukám, és hoztak neki egy kisfiút, aki itt lesz 3 napig, de nem engedi neki a dolgot.
Elugrik, meg ugat.
Pár órája van itt, lehet h csak össze kell szokniuk??
(A kioktatós kutyatudósok, akik azt hiszik ,az anyjuk hasában tanultak meg mindent kíméljenek)
Köszönöm
Mit is gondoltam mikor feltettem a kérdést?
Hogy vannak normáis, segítőkész emberek.
Ti biztos mind anyatejjel szívtátok magatokba szaporítás rejtelmeit.
Lehet, hogy az én kutyámnak jobb helye van, mert szeretik, foglalkoznak vele,és mindene megvan.
Én nem megélek a kutyámból, hanem élek érte, nem úgy mint egyesek.
Fellengző se..fejek vagytok,tartsátok meg a válaszokat, és a véleményeteket is.
Nincs rá szükségem.
Szeretem a kutyámat, viszem orvoshoz, nem hanyagolom el, szeretem és foglalkozom vele.
A többi suttyót meg leszarom.
Ez az a fajta, aki majd jön fenyegetőzve, hogy ha azonnal nem viszik el a kölyköket 6 hetesen, akkor le fogja altatni őket.
Szerencsétlen állat, mennyi agresszivitásban van része.
"Mit is gondoltam mikor feltettem a kérdést?
Hogy vannak normáis, segítőkész emberek."
Pont azt csinálják, csak te sértődsz meg, de ez az igazság. Ez nem jó a kutyádnak. Nem tudom lány, vagy fiú vagy, de, ha lány, akkor próbáld ki te. hogy milyen egymás után 5-10 gyereket szülni. Ha meg fiú, akkor nézd végig....(de ne a kutyánál)
Ne aggódj ha most rögtön nem jön össze.
Nem kell a kutyáknak ismerkedni, de az kell, hogy a lány elérje a tüzelésben a 10. napot. Utána már ő fogja felkínálni magát a fiúnak.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!