Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem hagyja magát a...

Miért nem hagyja magát a szuka kutyám?

Figyelt kérdés

Most tüzel a szukám, és hoztak neki egy kisfiút, aki itt lesz 3 napig, de nem engedi neki a dolgot.

Elugrik, meg ugat.

Pár órája van itt, lehet h csak össze kell szokniuk??

(A kioktatós kutyatudósok, akik azt hiszik ,az anyjuk hasában tanultak meg mindent kíméljenek)

Köszönöm

2010. aug. 10. 21:06
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
31%
De kár volt felvilágosítani! Pedig úgy bíztam benne, hogy nem jön össze ez az alom... Na nem baj, azért még van remény!
2010. aug. 10. 21:42
 12/40 Akiteki ***** válasza:
63%
Egyetértek. Lett volna még 1-2 ötletem, de az elszánt szaporítani vágyókkal nem lehet mit kezdeni. Még van esély, hogy nem egészen százas a kutya és felszívódnak. Nem mondom meg, mit kéne vizsgálni rajta, aki akarja úgyis tudja.
2010. aug. 10. 21:45
 13/40 anonim ***** válasza:
62%
Mert van esze :) Ha már a gazdájának nincs..
2010. aug. 10. 21:50
 14/40 A kérdező kommentje:

Mit is gondoltam mikor feltettem a kérdést?

Hogy vannak normáis, segítőkész emberek.

Ti biztos mind anyatejjel szívtátok magatokba szaporítás rejtelmeit.

Lehet, hogy az én kutyámnak jobb helye van, mert szeretik, foglalkoznak vele,és mindene megvan.

Én nem megélek a kutyámból, hanem élek érte, nem úgy mint egyesek.

Fellengző se..fejek vagytok,tartsátok meg a válaszokat, és a véleményeteket is.

Nincs rá szükségem.

Szeretem a kutyámat, viszem orvoshoz, nem hanyagolom el, szeretem és foglalkozom vele.

A többi suttyót meg leszarom.

2010. aug. 10. 21:58
 15/40 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus agresszív szaporító. Ismerjük ezt a fajtát.
2010. aug. 10. 22:13
 16/40 Akiteki ***** válasza:
45%

Ez az a fajta, aki majd jön fenyegetőzve, hogy ha azonnal nem viszik el a kölyköket 6 hetesen, akkor le fogja altatni őket.

Szerencsétlen állat, mennyi agresszivitásban van része.

2010. aug. 10. 22:15
 17/40 anonim ***** válasza:
71%
őszintén: remélem nem jön össze!!!annyi szerencsétlen kutya van meg hát a kutyád se biztos hogy bírná...szegénykeee!!szurkolok neki hogy addig amíg ott van ne engedje meg!
2010. aug. 10. 22:20
 18/40 anonim ***** válasza:
43%

"Mit is gondoltam mikor feltettem a kérdést?

Hogy vannak normáis, segítőkész emberek."

Pont azt csinálják, csak te sértődsz meg, de ez az igazság. Ez nem jó a kutyádnak. Nem tudom lány, vagy fiú vagy, de, ha lány, akkor próbáld ki te. hogy milyen egymás után 5-10 gyereket szülni. Ha meg fiú, akkor nézd végig....(de ne a kutyánál)

2010. aug. 10. 22:58
 19/40 anonim ***** válasza:
15%

Ne aggódj ha most rögtön nem jön össze.

Nem kell a kutyáknak ismerkedni, de az kell, hogy a lány elérje a tüzelésben a 10. napot. Utána már ő fogja felkínálni magát a fiúnak.

Remélem tudtam segíteni.

2010. aug. 10. 23:16
 20/40 anonim ***** válasza:
15%
SOK SZERENCSÉT REMÉLEM JÓ HELYE LESSZ A KUTYUSOKNAK.HA TÉNYLEG LESZNEK NEKEM IS SZÓLHATSZ:D NAGYON SZERETEM ŐKET,NE FOGLALKOZZ A SOK BEKÉZELT MAJOMMAL AZ A LÉNYEG ,HOGY TE SZERETED A KUTYÁD ÉS TÖRŐDSZ VELE.
2010. aug. 11. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!