Miért nem hagyja magát a szuka kutyám?
Most tüzel a szukám, és hoztak neki egy kisfiút, aki itt lesz 3 napig, de nem engedi neki a dolgot.
Elugrik, meg ugat.
Pár órája van itt, lehet h csak össze kell szokniuk??
(A kioktatós kutyatudósok, akik azt hiszik ,az anyjuk hasában tanultak meg mindent kíméljenek)
Köszönöm
Attól még a hogy a kutyád tüzel, nem biztos, hogy pont ebben a 3 napban fogja magára engedni a kant. Ismerek olyan szukát, akit mindig visznek dokihoz megállapítani a hormonszintet, hogy mikor lesz tuti a fedezés, mégse engedi magára a kant, csak a tüzelés utolsó napjaiban, mikor már minimális az esélye, hogy összejöjjön valami.
Ne haragudj, őszinte leszek: Remélem nem jön össze.
Az állatorvossal szoktak ilyen esetben progeszteronszintet méretni, amiből kiderül, hogy a tüzelés hányadik napján optimális a fedeztetés.
Első válaszolónak üzenem, hogy a kutyáknak nincs szükségük hetekre és x gyertyafényes vacsorára a nemi aktushoz, ez náluk ösztönös és nem az örömszerzés a célja.
Nekik elég akár 20 perc ismerkedés.
Köszi a választ:)
Én is őszinte leszek: remélem téged pedig a patás ördög fog se..be k.rni extra csípős üvegszilánkos vazelinnel:):)
ma 21:55:
beszéltem dokival, azt mondta pont időben vagyunk...csütörtökön lesz egy hete , hogy vérzik.
neked meg még több lehet.
biztos valami médium vagy , hogy ezt is megfejtetted.
eltaláltad.
gratulálok. nem semmi vagy.
csak éppen a kérdésre nem válaszoltál.
mert annyi eszed sincs , hogy arra válaszolj, amit kérdeztek.
nembaj...megbocsátok...biztos nem volt gyerekszobád:)
további szép napot.
minden oltása megvan, mindenre készen áll.
csak akkor nem tudom miért mondja az állatorvos ,hogy most van az ideje.
köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!