Hogyan hozzátok haza a 10kg-os tápokat a boltból?
Nincsen kocsim, busszal járok haza, viszont a buszmegálló a bolttól kb.15 percre van.
Miben hozzam el amibe belefér, és elbírom?
Ti hogy hozzátok el?
Nem kutyatápot, de szoktam vonattal hazahozni ilyen 8-10 kiló cuccot.
Belerakom vászonzsákba és viszem. Semmi extra.
#41 vagyok
Jah, én is 50 kilós, 25 éves csaj vagyok, nem valami erőemelő. :)
10 kg nem vészes, annyival még a hegyekbe túrázni is el lehet menni, nem hogy a bolttól hazáig.
Én írtam, hogy vászonzsákban hordom haza a 10 kg-s csomagot. Biztos, hogy nekem szántad a kommented?
# Ez nem büszkélkedés, szimpla tények.
" Igen, csak a hegyekbe túrázni nem szatyorral mész, hanem hátizsákkal "
Ja és a boltba nem vihetsz magaddal egy hátitáskát? :)
Vagy csomagtartós bicklivel nem járhatunk boltba?
Ha észreveszed 45 válasz érkezett a kérdésre, de mivel teleportálni még nem lehet, ne szerencsétlenkedjünk már 10 kiló tápon. Aki nem bír elvinni 10 kiló cuccot A-ból a B-be, az a telet se élje túl.
Na szóval. Én voltam a 41-es válaszoló, leírtam hogy simán hurcolok kocsi nélkül ilyen súlyú csomagot, vászontáskában (kb. szatyor kialakításban), az utánam kommentelőről eszembe jutott, hogy hozzáteszem hogy mindenzt nem úgy tudom csak kivitelezni hogy izomállat vagyok, hanem hogy simán csak egy fiatal csaj. Emellett pluszba megjegyeztem, hogy átlagember számára 10 kilós csomag nem vészes, simán lehet hordozni egész nap is (igen, ahhoz már kell egy kényelmes hátizsák).
Szóval én továbbra se értem, hogy most ezzel mi a probléma, és honnan vette a 44-es válaszoló hogy akkor én szatyorral járok a hegyekbe, meg hasonló sületlenségek. Hogy jön ez ide?
Hogy hogyan érdemes hazavinni? Bárhogy. Épp ez a lényeg. Érdemes belerakni valami táskába, szatyorba amin van fogás, és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!