Hogy hozzátok haza a halakat a hidegben a kereskedésből?
Figyelt kérdés
Ne hogy megfázzanak .2010. nov. 23. 21:42
1/9 anonim válasza:
Én kocsival és fűtöttem. Egyébként sztem valami bélelt sporttáskában kéne..
2/9 gfero válasza:
csinálsz egy dobozt hungarocelböl és abba teszed bele
3/9 anonim válasza:
A barátom a kabátja alá szokta betenni őket, hogy ne fázzanak meg :). Ez hosszabb úton azonban kényelmetlen, ilyenkor a hátizsákot kitömi 1 pulcsival és beleteszi a halakkal teli zacskót és így mindenki kényelmesen tud utazni :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
Lehet hogy hülyeség de arra gondoltam ,hogy beleteszem egy mirelites szatyorba.Ha a hideget tartja ,gondolom a meleget is .
2010. nov. 23. 21:53
5/9 anonim válasza:
A hűtőtáska jó ötlet, nyugodtan viheted abban. Én kabát alatt szoktam.
6/9 anonim válasza:
én is kabát alatt, de tőlem max 5 percre van a bolt
7/9 Salx Narval válasza:
Jó a termószatyor, egy kis ruhával kibélelve.A táska viszont tökéletes.
8/9 anonim válasza:
Kabát alatt is jó, de táskában sem fáznak meg, mert a hátad fűti őket. Hűtőtáskát is szoktak használni.
9/9 anonim válasza:
gfero válasza:
csinálsz egy dobozt hungarocelböl és abba teszed bele
Tökéletes. Meg a hűtőtáska is.
Ha marad hely a hűtőtáskában bele lehet rakni 2 literes kólásüvegbe meleg (DE NEM FORRÓ) vizet, hogy mégjobban tartsa a hőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!