Hogyan hozzátok haza a 10kg-os tápokat a boltból?
Nincsen kocsim, busszal járok haza, viszont a buszmegálló a bolttól kb.15 percre van.
Miben hozzam el amibe belefér, és elbírom?
Ti hogy hozzátok el?
Én rendszeresen edzek, 10 kilónál sokkal nagyobb súlyokkal, de azért a több kilométeres cipekedés egészen más. Sokkal kimerítőbb, és az ízületeknek meg a gerincnek sem tesz valami jót. Szóval nem vagyok hülye, ha vihetem hátizsákban vagy huzikocsiban (banyatankban), akkor persze, hogy abban viszem haza.
25/N
Megfogom a fülét és hazacipelem (fressnapfból vásárlunk, ott az elcseszett hiányos webshop miatt még nem megy a rendelés).
Amúgy a nagy "tartós" bevásárlótáskákba, mint ami az aldiban, sparban, ilyen helyeken kapható, abba elfektetve belefér (mi aldisat használunk, sztem az nagyobb). Jobban szeretem, mert van hosszú vállra akasztható füle. Vállon sokkal több mindent elbírok, mint kézben.
23as, csak az ára miatt.
4 kutyát etetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!