Miben hoztátok/hozzátok haza februári babátokat?
Sziasztok! Február közepén születik kisfiúnk, a következő összeállításra gondoltam:
- harisnya
- hosszúújjú body
- vastagabb hosszúújjú rugi
- téli csuklyás overàl
- vastag sapi
- pléd
Szetintetek a rugi fölé/alá adjak még valami pulcsit, vagy kocsikabátot? Bár a kabáttal szerintem már nem tudnám ráadni az overált.. egyébként 6-10 fok körüli idő lesz, amilyen a napokban is ha minden igaz, autóval 5 percre lakunk a kórháztól!
Hosszú ujjú body,rugi,overal,pléd,sapi.
Autóval mentünk haza és hideg szeles idő volt.nem kell tuloltoztetni!
Túlzás. A harisnya ráadásul nyomhatja a ködökcsonkot. Lányomra 3 hónapos koráig nem adhattam se nadrágot, se harisnyát, mert fájt neki.
Body, vékony pamut rugi (legjobb a bőrének, a plüss irritálhat), overál, sapka és ennyi, ha plusz 5-10 lesz. Ha mínusz, akkor jól jön a takaró.
Március 5-én hoztuk haza, hasonló idő volt, és nagyon szeles.
Egy vékony sapi és egy vastag, egy kis átmeneti overál (az a kívül plüss szőrös, belül pamut béléssel) hosszú ujjú body, zokni, és egy plüss rugi. A hordozóhoz van esővédő és lábzsák.
A kocsiban ment a fűtés, ott levettem róla a vastag sapit, a lábzsákot, kicipzáraztam az overált. Többször néztem, hogy nincs-e melege, vagy nem fázik. A kocsiban a fűtés hazafelé már nem ment, mert 20 fokban így beöltöztetve leizzad. 20 perc az út.
Még a kocsiban cipzár fel, sapi vissza, lábzsák szintén, és mentünk be a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!