Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell egyre több embernek...

Miért kell egyre több embernek mindenáron "divatkutya"?

Figyelt kérdés
Ma voltam az állatorvosnál és nagyon elkeserítő volt látni, hogy a 6 kutyából akik ott jöttek mentek egy kivételével mind bucikutya volt!!! Amellet, hogy tele a világ szenvedő meg szemét módra kidobott kutyusokkal még a nyomott orruknak köszönhetően köztudottan egy életet szenvednek végig tulajdonképpen fuldokolva.
2020. okt. 21. 17:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Kaukázusi és a német juhász a kedvenc fajtám. De nem tudom őket megfelelően tartani és pl német juhászból már nincs normális tenyésztő.

A Bull típusú kutyák is felkapottak, de nekem nem ezért lett. Mentett kutya és számomra megfelelő és őt ki tudom elégíteni. Nekem tetszik az Amstaff is, de nem azért mert felkapottak.

Másik kutyám meg egy mentett pincsi.

És igen, hozzám is belehet jönni, nincs büdös. Tudod kedves 33-as, egy kutyát lehet tisztán tartani, továbbá takarítás, illatosító, szellőutetés.

2020. okt. 22. 10:47
 42/53 qkker1 ***** válasza:
56%

"#15

Érdekes, az enyém nem büdös. "

Hagyd, ez egy kutyaellenes idióta, még egy kilométerről sem tudna elviselni egy kutyát, zéró toleranciája van, de vele mindenki legyen toleráns, és viselje el a melegségét!

2020. okt. 22. 12:42
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyit hozzátennék, hogy a kertesben tartott kutya nem egyenlő a kertbe kiszabottal,ugyanúgy, mint a lakásban tartás sem jelenti automatikusan azt, hogy sokat van foglalkozva a kutyával, azért ez nagyon nem fekete-fehér.
2020. okt. 22. 12:52
 44/53 anonim ***** válasza:
77%
42. A macskás, aki leadta a szomszéd kutyáját a gyepmesterire? Ez azért ironikus, mert macskás házakban gyakrabban van szag. Nem minden macskás házban, hozzáteszem. De ez akkor is ironikus.
2020. okt. 22. 14:50
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Akkor maradjunk annyiban, hogy mindegy hogy kutya vagy macska, kicsi vagy nagy, panelben vagy családiban, hobbiállatot tartani etikátlan és állatkínzás.
2020. okt. 22. 14:58
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
45. Mire alapozod ezt?
2020. okt. 22. 16:03
 47/53 anonim ***** válasza:
5%
Mert egy kutya/macska élőlény éppúgy mint te. Ne akard birtokolni önzőségből, szeretethiányból és hatalomvágyból. Aki igazán szereti az állatokat nem tart fogságban egyet se.
2020. okt. 22. 16:44
 48/53 anonim ***** válasza:
87%
Hol vannak azok fogságban? Jézus isten. A kutya a gazdája mellett szeret lenni állandóan. Nem menne sehova ha tárva nyitva lenne az ajtó sem. Panelban ha naponta háromszor leviszed a kutyád, már nagyon jó élete van.
2020. okt. 22. 16:56
 49/53 anonim ***** válasza:
0%
Tagadásban élsz barátom. Talán szabadok mint a madár? Szerencsétleneknek az is meg van mondva mikor szarjon. Elszökni meg nem fog ne aggódj, mivel te adod neki a kaját, azt se tudja mit egyen nélküled. Ragaszkodnak az emberhez. Ez a megfelelőbb kifejezés a szeretet helyett
2020. okt. 22. 17:15
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

#45, #47

Neked szerintem elég nagy baj van a fejedben, mondom ezt vegetáriánus állatvédő létemre.

Sok állat, pl a legtöbb zsebkutya, vagy bizonyos hüllők, például a királypiton egyes morphjai meg sem élnek a vadonban. Azért lettek tenyésztve, hogy az ember mellett legyen, és nem élnék túl egyedül. És hidd el hogyha túl is élné mondjuk egy kis pomerániai törpespicc az utcai kóbor életet, azért valljuk már be hogy egy "kicsit" jobb sora van kanapékutyaként.

2020. okt. 22. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!