Ilyen szegény embereknek, miért akarnak mindenáron kutyát, úgy hogy nem törödik vele és nincsen pénzükrá?
Azokra szegény emberekre gondolok, akik mindenáron kutya kell nekik úgy:
- Nem foglalkozni vele vagyis elhanyagolják.
- Alig sétáltatja vagy nem is sétáltatja a kutyát (egész nap be van zárva lakásban).
- Nincs pénz állatorvosra.
- Nincs pénz legolcsobb kutya kajára, így több napos emberi kaját kap vagy nem is kap kaját.
- Nem kap vizet a kutya.
- 2m hosszú láncon van kutya víz,étel nélkül egész évben.
-stb..
Ezek után is mindenáron kell kutya.
Környéken ismertem ilyeneket, akik állatvédők a sokadik rossz állapotban lévő kutyát elvették tőlük. Sajnos ahogy elvették tőlük, egyből szereztek egy másik kutyát.
Ismertem olyan, csont soványra lefogyott, éhen halt a kutya lakásban. Mert "kedves csoro gazdi" aki mindenáron kutya kellet. Persze kutyával nem törödöt. Lelépet egy pasival ott hagyta kutyát üres lakásban. Étlen szomjan saját ürülékében meghalt kutya. Ki tudja mennyit szenvedett a kutya. :( A szomszédok találtak rá halott kutyára, mert nem tudták mi ez büdös szag. Tudnék még sorolni.
Ilyeneknek minek kell kutya??
Én se értem. Talán házőrzőnek, vagy azért mert egy kertes házhoz dukál kutya? Hülyeség. Meggondoltlanok, ostobák. Azt hiszik, hogy amit ők esznek az jó a kutyának is. Végülis pár nap éhezés után úgyis megeszi...Sétáltatni se kell ott a fél méteres lánc majd rója a köröket egész nap. Ha meg megbetegszik, vagy sikerül megszöknie kínozzunk egy másikat.
Ahj nem értem én az embereket. És simán hozzájutnak ingyen is az állathoz. Ezt sajnos nem igazán lehet megállítani.
Mert még mindog az a tévképzet él, hogy a kutyatartás nem hobbi hanem valami más. A kutya meg ez okán jár.
Ugyanez a macskával is.
Az állattartás ugyanúgy hobbi, mint a sport vagy a zenélés. Ezt kellene ezeknek az embereknek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!