Tudok segíteni szegény kutyuson?
Megpróbáltam utána olvasni, hogy mi a teendő, de csak megelőzni lehet házilag, vagy csak én nem találtam olyan leszedési módszert amit itthon is lehet alkalmazni.
Mindenhol azt írják, hogy ilyen esetben már csak az állatorvos tud segíteni.
Tudom és szívesen vinném orvoshoz csak nagyon félek hogy az altatástól baja lenne. Sajnos több gond is van vele, ha jól vettem észre köldöksérve van és sajna vak a jobb szemére (mikor megtaláltuk már elég szürkés volt) sajnos a kutya szépen mondva is ramaty állapotban van :( sajna most nem nagyon tudok mit tenni (még gyerek vagyok) van valamennyi zseb pénzem de nem tudnám finanszírozi az összes baja helyretételét. Viszont talán 2 év múlva már megtudom csinálni és meg is fogom. Sajna még oltásai sincsenek, még a kötelező sem. Már mondtam hogy majd én fizetem de nem engedik. Félek hogy az orvos esetleg kiszedné a fogait akkor különleges bánásmódot igényelne(amit a mamám nem telyesítene). Viszont ha az orvos meglátja milyen az egészségi állapota akkor mindent megcsinálna, ami jó de a szüleim kiakadnának. Köszönöm hogy utána néztél. Ami igazán érdekelne hogy mit csinálna az orvos a fogaival? És 2 év alatt mennyit romlana az egészségi állapota? Ami most van neki :kezdetleges szürkehályog, köldöksérv,fogkő, enyhe epilepszia szerű roham (csak akkor ha nagyon mrgijed valamitől megmerevedik a teste és nem tud megállni a lábán)
ezek ellenére boldog, nagyon szeret hízelegni, szereti az idegeneket, más kutyákat, játékos, nem riad vissza az ételtől sőt elég haspók habár soványka pedig rendesen eszik. Látszólag keveset rág de már kicsi kora óta ezt csinálta, eszembe sem jutott hogy a fogával lenne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!