Miért akarják mindenáron a tenyésztők, hogy felhívjam őket?
Litániát írtam magunkról,abból letudják szūrni.
5 egyszerū kérdést tettem fel 6tenyésztõnek...Mindenki annyit írt vissza,hogy hívjam fel.Pedig érthetõen leírtam,hogy most fogunk majd bele építkezésbe és ha elköltöztünk csak azután lesz aktuális ès akkor hívom majd csak ,addig csak informálódok emailbe!
1 tenyésztõ írt annyit,hogy hívjam fel majd akkor elmondja az árát a kutyának,mert felsõ kategóriás a tenyészete és annak megfelelõ az ár is akkor annak a kutyának kb.mennyi a kutya?
**Akkor kb.mennyibe kerül onnan egy kutya,ha felsõ kategóriás kutyusokat kínálnak?
Köszi a válaszokat! :)
azért az tényleg érdekes, hogy egy normális levélre nem akarnak válaszolni. én értem, hogy nekik kényelmesebb a telefon, de a külföldi vevőt is elhajtják ezzel?
én beszéltem tenyésztővel telefonon és emailben is, szóval nincs bajom a telefonozással, csak nem annyira értem.
Mert elitista, szereptévesztéses idióták többségükben, én ezt szűrtem le itt az ehhez hasonló kérdésekből, mert volt már ilyen bőven. Már előre rettegek, mi lesz, amikor uszkve öt év múlva a mostani kutyám utódját keresgélem majd.
Akárhogy nézem, ez mégiscsak egy kereskedelmi ügylet is és az ár egy lényeges paraméter a legtöbb embernek. Az ujjamból nem tudom kiszopni, hogy ők most százezret vagy kétmilliót szeretnének egy kutyáért, én szerintem teljesen normális igény, hogy az ember ezt előre szeretné tisztázni, hogy elkerüljük egymás idejének felesleges rablását, mert teljesen mindegy, milyen a kutya, kétmilliót akkor se adok érte, csak max kétszázezret. Aztán ha meg bemondanék kétszázat, még ő lenne megsértődve, hogy mit képzelek, ez röhej. Nem értem, miért nem lehet elkerülni ezeket a felesleges köröket.
Illetve sajnos érteni vélem, azért nem beszélnek árról sehol írásban vagy egy telefonra elsőre, mert nem szeretnek adózni ez után a tevékenység után és félnek az adóhivataltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!