Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert kell közterületen póráz...

Miert kell közterületen póráz nélkül sétáltatni?

Figyelt kérdés

Nem, nem irigykedem, mert nincs mire...

Miért kell elengedni a kutyát közterületen, lakott településen belül?

Nem féltitek a kutyátokat vagy más kutyáját?

Pl. tegnap is pasi mellett goldi szépen slattyogott, meglátott kutyával, egyből szaladt át az úton... Persze jött egy autó, így én is felkaptam az én kutyám, és szóltam, hogy póráz kellene. Persze még a másik félnek állt feljebb...

Mondjuk azokat sem értem, akik erdőn engedik el az általuk jól nevelt kutyának vélt ebet. A kutya hajtHAT vadat, ilyenkor a vadász közbeavatkozHAT (sőt, kellene is, hisz az ő feladatuk az állomány védelme). Olykor meg megy a sírás...

Komolyan nem érzik egyesek a felelősséget?

2020. júl. 31. 11:40
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
17%
“Elfogyaszt egy kisebb kutyat” 😂😂😂 ezen besirtam. Koszonom,h feldobjatok a napom. 😂😂😂
2020. júl. 31. 13:58
 42/53 anonim ***** válasza:
88%
A házi hízó sertés is tud ölni, nagyszüleim szomszédságában egyszer gyerekoromban, mikor a szomszéd gyerekekkel játszottam, elszabadult az ólból, minket beparancsoltak a házba, amíg visszaterelték a helyére.
2020. júl. 31. 14:01
 43/53 anonim ***** válasza:
34%
Egy mehecske is tud olni (ha alergias vagy a csipesre) ... de egy konyv is agyoncsaphat ha eleg magas polcrol esik a fejedre :)
2020. júl. 31. 14:27
 44/53 anonim ***** válasza:
74%

Tessék, itt van egy 100%-ig behívható kutya:

https://www.youtube.com/watch?v=KH67QTyMnB0

Sajnálatos, hogy nagyon sokan nem jutnak el eddig a szintig... A vadászokról annyit, hogy nem vadászszezonban kell az erdőben sétálni. De voltam már vendég vadászaton és elmondom, hogy ameddig a vadász nem tudja 100%-ra biztosan megmondani, hogy mit lát a távcsőben, addig az ujját még a ravaszra sem teszi rá. Nem csak azért, mert háziállat kerülhet a vadászmezőre, hanem azért is, mert a vad állapotát is be kell azonosítania, mielőtt kilövi, különben orrvadászatnak minősül a tevékenysége.

2020. júl. 31. 14:46
 45/53 anonim ***** válasza:
67%
Még annyit hozzátennék disclaimer, hogy alapjában véve én is ellenzem a póráz nélküli sétáltatást, de egy kihalt erdőben, mezőben sétálva hadd ne legyen már ez probléma! Végtére az én felelősségem és nem zavarok vele senkit.
2020. júl. 31. 14:49
 46/53 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi hülyeséget rég olvastam 😂
2020. júl. 31. 23:33
 47/53 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezo, a KAJ-os valaszolora ne is reagalj inkabb, borzalmas felfogasa van a kutyak teren. Szerinte mindenki fel a pasztorkutyaktol es erre izgul szerintem mert minden kerdes ala odavagja ezeket a dolgokat. Meghogy a pasztorkutyat nem kell kepezni, az agyam elszall ettol a fazontol mar. Persze, hagyjunk mindent ra a kutyara, mas kerdesek alatt meg szajkoztad hogy behemot vadallat a kutyad es ha nem lenne ivartalanitva, akkor embernek-allatnak nekirontana. Tudod, a felelos gazdak igenis lefektetnek kemeny szabalyokat plane egy kemenyebb kutyanal es azok a kutyak is teljes boldogsagban elik le az eletuket, koborlas nelkul. Egy igazi kutyatarto felelosen viselkedik, mert szereti a kutyajat es nem faroknovelonek tartja :)
2020. aug. 1. 01:55
 48/53 A kérdező kommentje:
#47 csak bosszantó, hogy nem méri fel, hogy a KÀJ nem játék. Ahogy az összes többi nagytestű kutya sem az. Gyakorlatilag "fegyver" lehet a kezében. :(
2020. aug. 1. 05:21
 49/53 anonim ***** válasza:
64%

Kivagyok ettől. Az én kutyám, ha pórázon van, és odajön hozzá egy másik, kitámad. Ha szabadon van, akkor nem. Nem hiába van az íratlan szabaly, hogy pórázon nem ismerkedtetünk!

Ehelyett rendszeresen rá van engedve minden barom kutya, hogy jajjjj csak játszani akar... hat baszki, az enyém meg NEM!

Már komolyan nem tudok sokszor hogy táncolni a kutya körül, hogy az a nyomrult másik ne tudjon hozzáférkőzni. Vérlázító!

Multkor, nő létemre, majdnem amúgy megvertem egy ilyen 30-as kis mitugrász csávót. Szitu a szokásos, póráz, séta, nagytestű debilfifi fut hozzánk. Kutyám szőre tarajba, hörög. Gyorsan eléálltam, be a két kutya közé, ordítok a gyereknek, fogja már meg. De csak jatszani akar, mondom, az enyém nem! Válasz: hát az a privát problémája! 😳😳😳

Mondom, igeeeen?! (Huuu de nekiálltam a csávónak) mondom, tudod, miért hörög?! Mert a magad fajta debilek kicsi kölyök kora óta harcoltatták a cigánygettóban, ahonnan mentettük. Úgyhogy van 1 perced elbúcsúzni fifitől vagy elmenni a pcsába, mert utána kiveszem a lábam a két kutya közül! Válassz!

Milyen érdekes, hogy meg tudta fogni fifit és elhúzni a f@ba!

2020. aug. 1. 07:04
 50/53 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, ez ugyanaz a tag, aki rém büszke KÁJ-ára, és azzal henceg mindig, hogy ő a városban kolbászol vele póráz nélkül? Jézusom, csak pár korábbi válaszát olvastam eddig, azt hittem, van egy nagyon megnevelt kutyája, akivel ezt meg lehet csinálni, aztán néhány rettegő meg ok nélkül fosik tőle. De ezt olvasva ez tényleg nem normális pont az ilyeneknek nem kéne ekkora kutya.
2020. aug. 1. 07:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!