Rossz gazdi vagyok?
Figyelt kérdés
Sétáltatás közben a kutyám meglátott messziről egy másik kutyát és korábban sose látott módon begőzölt, veszettül el kezdett ugatni és húzni.
Rászóltam, fölé álltam, de semmi nem vált be, így mikor már percek óta örjöngött, a fenekére csaptam és rászóltam hogy “elég”.
A járókelők néztek egyet, és most azon őrlődök, hogy rossz gazdi vagyok-e... sosem csinált ilyet korábban
2020. júl. 8. 19:40
31/31 anonim válasza:
Az én mentettemnek szúrkálhatnák a bordáit, ha alkalmi süketet játszik, nem használ. Más használ. Lehet, hogy egy előképzett robotnak működik a gombnyomásos technika, de nem minden kutyát lehet ezzel kizökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!