Tényleg rossz gazdi lennék?
Van egy kutyusom 3 éves keverék szuka.A tesóm azt mondja,hogy nem foglalkozom vele,sz@rok rá.Mindennap játszom vele,tanítom,elvittem a saját pénzemen orvoshoz(egy forintot sem kértem sem a szüleimtől sem a tesómtól)füllgyulladása van mindennap cseppentek neki és takarítom a fülét.Heti 2-3 szor felszedem a kakit.Nem viszem el mindennap sétálni ez igaz mert rengeteg a kobór kutya és csak akkor megyünk ha nem látok kobór kutyát.De hétvégenként elviszem az erdőbe kirándulni.Mimdent én veszek neki tápot,játékot,felszereléseket.A tápja nem a legjobb 6-700ft kg.
Tényleg rossz gazdija lennék?
Mit javítsak?
A szüleimnek és az osztálytársaimnak is azt mondja,hogy nem foglalkozom vele és,hogy sz@rok rá.
Szerintem mindent megadok neki amit csak tudok.
Ha minden így van ahogy leírod, akkor nem vagy rossz gazdája.Meg ha simogatod, szeretgeted mindennap, és ha nem bántod, nem szidod hanem jól bánsz vele.
Én annyit javítanék, hogy ha nem is mindennap, de vegyél neki húst is gyakran. Csirkefej, far-hát, nyesedék, stb.A kutya húsevő állat, a táp mellé kell kapnia nyers húst, vagy főttet, de a nyers neki a természetes.Sertéshúst csak jól megfőzve.
Kutyaboltokban lehet kapni húsokat, vagy baromfiboltban, szupermarketben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!