Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szedik össze az...

Miért nem szedik össze az emberek a kutyakakit?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszem el, hogy 2020ban Budapesten (vagy bárhol máshol), még mindig vannak emberek akik nem képesek rá. Mit nem lehet azon érteni, hogy a te kutyád, szóval a te felelősséged minden szempontból?

Ezek miatt az emberek miatt kell aggódni, hogy vajon mikor raknak ki mérget a parkokba. Sokszor már nem is csodálkozom, hogy az emberek gyűlölik a kutyásokat.

Annyira felháborító komolyan.

Ráadásul az egy dolog, hogy gusztustalan alja embernek kell lenni ahhoz, hogy ott hagyd, de én pl mindig rá is nézek a kutya kakijára mikor szedem fel, hiszen az állagából, vagy a színéből rengeteg 'információhoz' juthatunk a kutya egészségével kapcsolatban. Imádom a kutyámat, és semmiből nem tart az a 10 másodperc amíg lehajolok érte.

Teljesen mindegy hol vagy, mikor, és mekkora a kutyád, kérlek szépen szedd fel a kakiját!!

2020. jún. 4. 18:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
4%
Ja es megnezem azt a kutyast, aki ram szol :))) nem szoktak ... csak max szuros szemmel ramneznek en meg visszamosolygok.
2020. jún. 4. 20:17
 22/35 anonim ***** válasza:
14%
Egyik futtatora ki volt irva, hogy arra se jar a kakitunder ezert kerik a gazdikat osszeszedni :) Kakitunder! :D
2020. jún. 4. 20:19
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

Hát, papa, látom, te megint magadból ondulsz ki, meg a paraszt proletár fajtadból.

Én NEM szarok az erdőben, NEM (is iszom soha) dobálok el energiaitalt, sőt SEMMILYEN szemetet... de a magadfajta igen, tisztában vagyok vele, és az egyik idiotizmusotokkal legitimizáljátok a másikat. Fuck logic hahhaha, tőleg ezt nem várom el, mert k..va hülye proli vagy, az lerí. Mert neked annyi kit el a dióna az agyad helyén, hogy: hehhhh Pisitke eldobta a dekket, akkor enisssss ennnniiiissss, mint egy birka bmeg, ennyit tudsz :D szánalmas :D

Ja, en velem nem nagyon baszakodnak, két képzett sztaffival az oldalalom (akik parancsoszóra szintén tudnak mosolyogni, akárcsak te... jeeee, te is jártal kutyasuliba, de jo, akkor mar el is erted a lehmagasabb iskolai véguettséhed :D), úgy kapkodja fel a magadfajta szarhazi fifike kuláját, mint az álom. :)

2020. jún. 4. 20:23
 24/35 anonim ***** válasza:
18%
Elmegyek veled szivesen setalni ordogbutyok ... ne csak a szad legyen nagy!
2020. jún. 4. 20:26
 25/35 anonim ***** válasza:
16%
"két képzett sztaffival az oldalalom" ... te vagy az a csavo a szigetrol aki bepisalt amikor a kutyam odament? :) Emlekszem rad nagyszaju! :D
2020. jún. 4. 20:30
 26/35 anonim ***** válasza:
88%

Épp elég szar van Budapesten, ugyhogy aki otthagyja az igénytelen gyökér. Engem nagyon dühít, és nagyon nem tudom felfogni, hogy hogy nem érez szégyent az ilyen.

Ráadásul már olyan sűrűn vannak a kutyagumis kukák a kerületben, hogy sosem kell 50 méternél többet megtenni. Egyedül erdőben bírnám otthagyni, sehol máshol nem.

A budit is lehúzzuk magunk után, reflex. Én nem szólok arra aki otthagyja és észreveszem, csak odamegyek hozzá kedvesen és mosoloygva, hogy nálam van zacskó, ha ő elfelejtette. Zavarában eddig mind összeszedte. :D

2020. jún. 4. 20:39
 27/35 anonim ***** válasza:
19%
Nalunk az utcan (amikor bevezettek, hogy a henteseknel jelolni kell a szarmazasi orszagot) volt egy kutyakaki, kis piros/feher/zold zaszlocskaval :) Lekellett volna fotozni sajnos kimaradt, de jot nevettem.
2020. jún. 4. 20:47
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem a kutyakakit nem birjuk elviselni, hanem azt az embert aki nem szedi fel. Én a saját kutyám kakijatol egyáltalán nem undorodom, teljesen normális vegtermek, mint a miénk, nem fogdosom meg egyertelmuen, de az hogy egy zacskoval megfogom és felszedem egyáltalán nem undorító.
2020. jún. 4. 21:08
 29/35 anonim ***** válasza:
88%
Én már 13 év alatt annyi szart felszedtem, hogy ha fegyvert fognának a fejemhez sem tudnék tőle undorodni. Megenni nem eszem meg, de istenem, immunis lettem rá.
2020. jún. 4. 21:10
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

Pontosan a visszajelzes miatt is felszedem mindig!!

Sok bajt elore jelez a kaki...

Ezt sokan nem tudjak.

Meg sokszor meg a mas altal otthagyott boros uveget stb is felveszem es bedobom a kukaba!!!!

Ha lazabb lesz a munkabeosztasom,szervezek szemetgyujteseket.

Irtam az oktatasugyi tarcanak,h a tantervbe illesszek be a rendszeres szemetszedest altalanos es gimiben!!!

2020. jún. 4. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!