Sokan, akik veszik a fáradtságot, hogy levigyék a kutyájukat, miért nincs plusz fél percük felszedni és kidobni a kutyakakit?
1. Vagy nem érdekli őket, bunkók.
2. Vagy te nem ismered fel a szuka kutyák pisilő pózát, ami nagyon hasonlíthat a kakiló pózhoz, és alaptalanul problémázol. (Szuka kutyám van, találkozom ilyen megvető tekintetekkel, amikor a pisilése után nem hajolok le, a kakit felszedem és kidobom.)
Én ia kutyatulajdonos vagyok, engem is felháborít. Sajnos az ilyenek bunkók, parasztok.
De azt meg kell, hogy mondjam, 1x-2x velem is előfordult már, hogy otthagytam, mert egyszerűen nem találtam a sötétben, még a telefonom fénye mellett sem. De gondolom, a legtöbben nem ezért nem szedik fel.
mert taplók
nincs kutyám, de muszáj kutyaszaros kapircsot meg lapátot tartanom, mert egyesek a házam elé szaratják a kutyájukat és nem szedik össze.
Válasz: mert mások is ezt csinálják, a kóbor állatok és a hajléktalanok is az utcán végzik a dolgukat. Ja és amúgy elporlad (igaz, ehhez kell hogy 2 hétig a 40 fokon pihenjen)
Erre van igényük.
Kutyás vagyok, mindig van nálam zacskó, ha látom, hogy más gazdi tanácstalanul álldogál a végtermék felett, akkor annak is szívesen adok (szinte napi rendszerességgel futok bele a pont ma elfelejtettem hozni/ pont elfogyott, mert amúgy csak kétszer szokott történetekbe, ami amúgy lehet igaz is, szóval azért igyekszem nem bunkón segíteni).
Olyan velem is fordult már elő, hogy a sötétben nem találtam, de azért mindig igyekszem keresni és a legtöbb esetben meg is lehet találni, főleg most a hóban.
De amúgy én ezt tényleg nem értem. Futtatókba, füves parkokba, ahol a kutyák a dolgukat végzik leginkább pont a kutyások járnak, ők legközelebb bele akarnak lépni a saját kutyájuk csomagocskájába?? Rettenetesen felháborít, hogy sehol nem lehet úgy sétálni, hogy ne kelljen aknákat kerülgetni. Meg különben is, büdös, undorító, ki a fene annyira igénytelen, hogy azt gondolja az ott jól van úgy? Azt hinné az ember, hogy az állattartással együtt a gazdikra ragad annyi felelősség, hogy nem hagyják ott.
A 7-es választ én ironikusan olvastam, ezért nem teljesen értem a lepontozást, de amúgy szerintem is szánalmas, mikor azzal indokolják, hogy más is elszórja a szemetét, ez legalább lebomlik. Egyrészről ez a ha a másik paraszt én is lehet az mentalitás borzalmas szerintem, másrészről meg a ragadozó állat ürüléke minden, csak nem környezetbarát.
Nàlam volt màr problémàm egy hülye miatt.Végig nézte ahogy a szukakutyàm pisilt majd tovàbb àlltunk.Erre az utcàn 20m tàvolsàgbòl elkezdett üvölteni,hogy mit kèpzelek.
Nagyon gàz volt màsok elött.Erre oda hivtam mutassa meg ,hogy hol van.5m röl mutogatott arra a pontra ahova pisilt.Majd ahogy közeledett làtta ,hogy nincs ott semmi ekkor màr halkabb volt.
Majd ekkor én elküldtem a jò szagos természetes munkàt végzö annyàba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!