Hova szokták az emberek kidobni a feleslegesen született macskákat?
a kérdés alapján nem ilyen leírásra számítottam. azok a fránya előítéletek már megint.
amúgy útszélre, elhagyatott szántóföldi utak mellé szokták kirakni a nem kívánt házi"kedvenceket". régen, nagyszüleim, szüleim korában agyonütötték, vízbe fojtották őket :( ez nem tudom mennyire bívik még. remélem semennyire.
én eddig sikátorban, szemeteskukában, erdő széli földút mellett, autópálya mellett, parkban bokrok közé kivetve találtam kutya és cicakölyköket.
ezek nem voltak többek 1 hetesnél.
aztán másik kategória, mikor ilyen erdős vagy elhagyatott helyre kikötnek nagyobb(3-4 hós) kutyakölyköket, ilyennel is volt "szerencsém".
Ha céltudatosan keresel ilyen eseteket, akkor előbb mindenképp légy felkészülve. Tudj az oltási sorozatról, kölyökkori teendőkről, legyen tartalékod, hogy minél biztosabb legyen az életben maradásuk. Nekem mindig van otthon tápszer és kölyökeledelek, féregtelenítő, külső parazita irtó, fertőtlenítő stb.
Sokféle módon. Például van aki szenes kazánba dobja és hipp hupp szénnéég a kismacsek. Van aki zsákba teszi és betonhoz csapja, vagy gödröt ás majd félig beteríti és jól megtapossa, belocsolja...
Vagy odaadja a kutyájainak játszani.
Ezekre mindre ismerek példát. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!