Miért nem szedik össze az emberek a kutyakakit?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy 2020ban Budapesten (vagy bárhol máshol), még mindig vannak emberek akik nem képesek rá. Mit nem lehet azon érteni, hogy a te kutyád, szóval a te felelősséged minden szempontból?
Ezek miatt az emberek miatt kell aggódni, hogy vajon mikor raknak ki mérget a parkokba. Sokszor már nem is csodálkozom, hogy az emberek gyűlölik a kutyásokat.
Annyira felháborító komolyan.
Ráadásul az egy dolog, hogy gusztustalan alja embernek kell lenni ahhoz, hogy ott hagyd, de én pl mindig rá is nézek a kutya kakijára mikor szedem fel, hiszen az állagából, vagy a színéből rengeteg 'információhoz' juthatunk a kutya egészségével kapcsolatban. Imádom a kutyámat, és semmiből nem tart az a 10 másodperc amíg lehajolok érte.
Teljesen mindegy hol vagy, mikor, és mekkora a kutyád, kérlek szépen szedd fel a kakiját!!
Lustaság, "úgyse látja senki" , nemtörődömség
de ilyenkor arra nem gondolnak hogy saját maguk is beleléphetnek később ha arra járnak
ezzel tönkreteszik a füves területeket, nem lehet sehol játszani, vagy leülni egy takaróra olvasni mert fix hogy nyakig sz@ros lesz az ember.
"a kaki másnapra elpirlad"
Feltételezem a hölgy a szaharában él, egyébként még akár hetekig undorító aknamezőként sszolgál
:) en vagyok a kozellenseg :)
Ez csak valami civilizacios baromsag, kozben az ember is szemetel, odaokadik es oda is sz@rik.
Szedje ossze az utcasepro bacsi, vagy majd szetnyomjak az autok. :)
Apam arra tanitott: nezz a labad ele kisfiam es ne szedjel fel minden kutyaszart a foldrol :D
#7!
Hát akkor csak "Step by step"!
Kutyásként engem is zavar, főleg télen amikor a zöld placcon sétálva nyilván sötétben nem látom és van mikor futás közben a kutyák is bele lépnek. Szóval nem csak a cipőm de a kutyák mancsát is moshatom. Arról nem beszélve,hogy férgességet is így szedhetik össze. Nem tudom meddig tart lehajolni össze szedni. Én van hogy két kutyával és két zacskó szarral sétálok 200-300 métert mire kukát találok.
Sajnos sok a nem törődöm gazda,de inkább ez lustaság,meg a tipikus nem látja senki című.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!