Hogyan tudnám úgy megnevelni a kutyát, hogy ne csak akkor viselkedjen normálisan, ha egyedül vagyok itthon, valamint, hogy tisztelje jobban a cicáimat?
Na, ha elfogytak az érvek, akkor marad a kiszállás. :)
Amúgy elárulom, hogy nem egy ember válaszolt csak neked, én írtam a falkavezérséget, a komondoros meg a toxoplazmózist.
Nézd, tény, hogy a magyar trénerek 95%-ka nem vett részt a 2008-as kinológiai konferencián, amikor megdőlt a flivezer elmélet, és hivatalosan elfogadottá vált az általam bemutatott modell. Ne csodálkozz, hogy itthon nem tudják ezt a trenerek. 1: nem beszélnek angolul, mert nem kultúremberek, így nem értik 2: z az ország mindenben le van maradva, nem csak 12 évvel, inkább 60-nal.
Szóval, igen, jobban tudom náluk. És azokban a kutyasulikban, ahol én oktatok, ott nem ezeket a falkavazér baromságokat tanítom, hanem a legújabb etológiai kutatásoknak megfelelő progresszív szemléletet. :)
Nincs több megközelítés. És ez nem olyan, mint a pszichológia, hanem at. Sllati pszichológia = viselekdéstan = etológia.
Es a lefeküdnit is egybe írják, nem csak a leülnit. Ha esetleg majd elértek a babucikàddal elemi első osztályba, és szükseged lenne erre az infóra. :) jó ciculik babusigatást mucilika :D
Reméljük, jóra fordulnak a dolgok.
Még annyit, hogy a kutyák hasonlóan viszonyulnak a gazdákhoz, mint a gyerekek a szülőkhöz. Tehát a kisfiúnak is van egy különleges kapcsolata anyukájával, a kislánynak az apukájával. A fiú kutya a női gazdival szemben érzi ezt. A kajaadás mellett ez is lehet oka, hogy a kutyus a női gazdihoz megy először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!