Hogyan tudnám úgy megnevelni a kutyát, hogy ne csak akkor viselkedjen normálisan, ha egyedül vagyok itthon, valamint, hogy tisztelje jobban a cicáimat?
Rajottem: tartasz a kutyatol. Nem felsz, de remiszt a merete. Ugy gondolod attol leszel te a vezer ha uralkodsz felette.
Tanuld meg kezelni a kutyat. Nem kell terrorizalni egyszeruen csak meg kellene tanulnod, hogy kell egy kutyaval viselkedni.
Foleg egy komondor? Micsoda fejedelmi allat! Tiszta egyeniseg! Okosabb az embernel.
Az még nem jutott eszedbe,hogy foglalkozásra vágyik az a szerencsétlen állat,azért sertepertél körülötted ??
Sétálni viszitek ? Játszotok vele,mozog eleget ? Ha ezekre nem a válasz, ne is csodálkozz ha (valódi ,nem olyan,hogy nekidől az ajtónak) problémák vannak vele !!
Minek nektek kutya,ha zavar a jelenléte ?
Ha azt akarod, hogy nyugodt legyen egy PÁSZTORKUTYA, akkor a cicádiddal töltött több óra játék (etf?! :D) felében sétáltasd őt, tanítsd teükkökre és engedelmes feladatokra. Utána, talán kicsit nyugodtabb lesz.
De azért nem akarjunk már kutyából szalonnát. Egy olyan fajta, ami a juhász mellett volt egész álló nap és dolgozott, mert feszült figyelemmel őrizte a nyájat, az azért nem kerti dísz àm. Konkrétan kín szenevdés neki az élete veletek, és még egy nyomorult simogatást se kap. Szégyen gyalázat!
Az megvan, hogy nem is az ő kutyája, hanem a párjáé? A párját kéne ezekkel csesztetni, nem őt.
Kérdező: Én is úgy költöztem a páromhoz, hogy világ életemben macskáim voltak, neki egy nagy 40 kg-os kutyája van. Soha nem volt kutyám, soha nem tudtam, hogy milyenek, hogy kell velük bánni, stb. Ezt meg kell szokni... Mondjuk az szerencsésebb, hogy nektek kinti kutya, mert a páromé bent van a házban (wtf??). Nehéz megszokni úgy, hogy soha nem éltél kutyával, mert teljesen mások, mint a macskák, de aranyosak, (bár soha többet nem szeretnék másikat). Próbálj beszélni a pároddal, hogy legyen szíves többet foglalkozni a kutyájával, mert azért ilyen szegény, mert több szeretetre, figyelemre lenne szüksége. És mivel az ő kutyája az ő dolga, hogy foglalkozzon vele. Ez nálunk is így van és nem is várja el a párom, hogy én nyösztessem, főleg úgy, hogy nem vagyok "kutyás".
26N
Hát nekem meg macska nem jönne a házamba soha, ha már itt tartunk...
Nézd utolsó, mielőtt felcsináltatta magát, akkor isntudta, hogy van kutya. Mielőtt odaköltözött a napi több órát játszatott cicáival (:D), akkor is tudta, hogy van kutya. Ha nem tetszik, nem kell betenni a seggét a más házába.
A kutya hamarabb volt mint ő. Tudta, hogy a pasija mivel jár. Ha egy kump, és nem törődik a kutyával (hiába egy hitvány dolog), azt is tudta évek óta. Most akkor mit pofázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!