Hogyan tudnám úgy megnevelni a kutyát, hogy ne csak akkor viselkedjen normálisan, ha egyedül vagyok itthon, valamint, hogy tisztelje jobban a cicáimat?
Azt hogy ne dőljön az ajtónak nem lehet megtanítani.
Minden kutya az ajtóban alszik vagy neki döl.
Azért csinálják hogy minél közelebb lehessenek a gazdijukhoz.
Ha jól látom nem te vagy a kutya gazdija és ezt ő is jól tudja. Vagy a párod neveli meg vagy senki mert téged a kutya nem tekint gazdájának.
Ajándékozzátok el,nektek nem való. Nem bántja a macskákat ha jól értem,hisz engedi a kajához is,az hogy néha kergeti hát na. Biztos unatkozik. Az ajtóhoz se menjen meg a közeletekbe se csak méterekről nézzen...A kutya emberközpontú tényleg azt várod,hogyha kijössz rád se nézzen? Szegény kutya.
Azt sehol nem írod hogy mikor foglalkoztok vele,csak azt hogyan húzzon minél távolabb. Azt hogy a gyereket ne döntse fel megértem,de a többi abszurd.Semmi olyat nem írtál ami borzasztó lenne a kutya viselkedésébe,remélem ez csak a hormonok miatti hiszti.
"direkt közel jön hozzám és van, hogy a kezemet is megnyalja" - Hát de szemét!:)
Ismerve a komondorok természetét azt kell mondjam hogy szerencsétek van, hogy csak ennyi a "probléma" a kutyával! Ennyi foglalkozással amennyit tőletek vélhetően kap, azon se lepődnék meg ha agresszív, ugatós, bolond kutya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!