Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden megbízható helyről...

Minden megbízható helyről származó uszkár kutyus ilyen drága?

Figyelt kérdés

Minden méretű és színű uszkár ára, akit csak találtam, 300000 Ft felett van. Sokaknak azért fontos a papír, mert versenyeztetni akarják őket, fontos hogy díjnyertesek legyenek a szülők is. Nekem semmi ilyen szándékom nincs, egyszerűen szeretnék egy kutyát, és elképesztően belszerettem az uszkárok természetébe és kinézetébe, ezért nagyon örülnék neki. Ettől függetlenül szívesen gondolkodnék menhelyben és más fajtákban is, de a közvetlen családomat is figyelembe kell vennem, akik pedig örülnének, ha nem egy szőrhullató bajnok lenne, az pedig külön plusz ha hipoallergén és úgy tudom, ők ilyen szempontból elég jók. (Ha egyedül élnék ez mind nem zavarna/érdekelne, de így ezt is szem előtt kell tartanom). Sajnos nincsen, és nem is nagyon lesz sokszázezer forintom amit egy kutyusra el tudnék költeni. Nincs lehetőség esetleg olyantól uszkárt venni, aki valóban jól tartja őket, és fajtatiszta a kutya, de nem a hosszasan visszavezethető vérvonalat kell megfizetni, hanem annál alacsonyabb áron, csak magát az uszit?:(

Ne kövezzetek meg kérlek, nem értek hozzá, de természetesen ha ez nem kivitelezhető, akkor nem fogok támogatni semmi olyat egy kiskuya megvételével, amit nagyon nem kéne, és mielőtt valaki le akarna lőni, hogy egyáltalán miért merül fel bennem ilyen, tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem, nyilván ilyen jófogás és hasonló oldalakról soha nem vennék kutyát, nem is erre irányul a kérdés:)

2020. máj. 19. 17:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Semmi irigység nincs abban, hogy én nem költök ennyi pénzt a kutyámra, ha ennyivel akarod kipipálni, felőlem tedd meg. Ami viszont zavar és idegesít, hogy azt a tábort erősíted, amelyik nyíltan azt jelenti ki, hogy aki nem költ havi 50ezret alsó hangon a kutyájára, az rosszul tartja. Tévedés, és nagyon magas lóról lököd a semmit. Lehet, hogy ettől te jobban alszol, de nem leszel jobb gazdi.
2020. máj. 20. 14:04
 22/45 anonim ***** válasza:
60%
Igen, és ahogy bemásoltam, 15 kiló körüli kutya. Nem zavar, hogy te égtél be?
2020. máj. 20. 14:05
 23/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Az utolsó két valaszoló közti vita szerinten kezd kicsit értelmetlenné válni.

2020. máj. 20. 14:05
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
"és nem BKV-n nyommog".. pardon? Igen, vagyok annyira igényes, hogy a fővárosban nem nyomom tele a levegőt felesleges káros anyaggal, így ahova tudunk oda bringával vagy tömegközlekedéssel jutunk el, ellenben rengeteg önző emberrel, aki 2 megállóra is előveszi az autóját. Ennyire vagyok igényes a környezetemre, lehet te csak a kutyád tányérjára vagy az. Ja nem, te gondolom teszlával tolod, bocsánat.
2020. máj. 20. 14:09
 25/45 anonim ***** válasza:
5%

1: nem égtek be, mert 10 kiló fölötti a középuszi. A kérdés az volt, hogy a tiéd 10 kilós, az kistestű. H nem tetszenek ezek a tények se, akkor ne fogadd el. Nem izgat.

2: én csak a gyerekedet sajnálom, de azt nagyon, hogy ilyen fafejű egy szülője van. "Nem költök sokat a kutyára, de ha te ezzel akarod kipipálni, tedd" - nem tudod felfogni, hogy a csúnya gonosz gazdagnénik közt akad olyan is, aki nem ezzel akarja kipipálni? Én is ilyen vagyok. Sokat költök és sokat foglalkozom velük. Ezt most írom le másodszor. De te elborult vörös köddel ezt nyilván meg se hallod... vicc...

2020. máj. 20. 14:12
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Kettonk kozul inkabb neked kellene belatni, hogy szamos kiadasod opcionalos, es egyaltalan nem szukseges a boldog es jo kutyatartashoz, azaz eltarthato jol is kevesebb penzbol egy kutya ugy, hogy nem szenved hianyt semmiben, de remekul kiegesziti a hobbidat es a lakasodat az egyedi keszitesu kutyatanyerod.

Nekem a gyerekem is orokbefogadott, ahogy a kutyam is, koszoni szepen jol van.

2020. máj. 20. 14:18
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Opcionalis*
2020. máj. 20. 14:19
 28/45 A kérdező kommentje:

A kérdésem teljesen másról szólt, mint ez a vita. Nem szeretném megkérdőjelezni senkinek sem az igazát, mert a kutyatartáshoz még nem értek, azt viszont nem gondolom hogy egy ilyen nézeteltérés alapján kéne megítélni, hogy ki milyen anyuka.

Teljesen megértem, hogy mindenki kiáll a veleménye mellett, de ha megkérhetlek titeket légyszi privában folytassátok.

2020. máj. 20. 14:23
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt mar vegkepp nem tudom, hogy azt honnan szurted le, hogy azert tartom kevesebb penzbol a kutyat, mert nem tehetem meg, hogy tobbet koltok ra. De, megtehetem, csak nem teszem, ennel okosabb vagyok. Ugyhogy hiaba irod le 5x, hogy gazdagmami, nem fogok ra reagalni. Es nem tartalak gazdagnak csak azert, mert elszorod a penzed a kutyadra, sajnalom.
2020. máj. 20. 14:25
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, elnézést kérek kérdező, csupán azt a kijelentést szerettem volna cáfolni, hogy aki nem tud/akar elkölteni 300ezret egy kutyára, az nem is fogja tudni felnevelni. De, fel fogja tudni, jól is, ennyit szerettel volna, de csak nem engedte a csontot a másik válaszoló. Boldog kutyázást, ha gazdi leszel!
2020. máj. 20. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!