Van arra valami törvényi szabályozás, hogy a kutya után össze kell szedni a kutyakakit, vagy ez csak illem kérdése?
# 49
És akkor ITT a pont.
Az álkörnyezetvédők meg komposztálják a saját kertjükben a saját kutyájuk ürülékét! Ott megtehetik. :)
"Ilyenkor megértem azokat, akik mérgezik a kutyákat."
Én ilyenkor megértem a hirtelen felindulásból elkövetett emberöléseket.
#45 "Ilyenkor megértem azokat, akik mérgezik a kutyákat."
Mekkora f@.sz vagy. Én pont ma láttam hogy a szembe szomszédom elé sz@rt a kettővel mellettem lévő szomszéd önsétáltató kutyája. Én rendszeresen viszem az enyémet, természetesen pórázon és össze is szedem utána a dolgokat. Szerinted ha a szomszéd meglatja kire lesz fogva? Arra a kutyara aki napi kétszer megy arra vagyis az enyémre. Ha mérget rak ki szerinted nem eheti meg véletlenül az enyém is? Vagy nem lehet olyan kedves hogy bedobja az udvarra? Volt már rá példa, nem nálam de nem messze tőlem. Pedig az én kutyám semmiről nem tehet. Tehát nem, a kutya mérgezés semmilyen körülmények között nem érthető. De megertenem ha téged jól megverne valaki.
Jézusom. Mennyi ember jött ide válaszolni, és egyikőtök sem ismeri a lebomló kutyakakis zacsit?
Közterületen mindenki köteles felszedni, normális embernek magától is kiadja az esze. Hiszen undorító, szennyező, fertőző is lehet. Röviden veszélyes hulladék.
Nyilván erdőben, szántóföldön, réten, bárhol, ami nem közterület, ott nem kell felszedni, lebomlik gyorsan, nem lép bele naponta 100 ember. De városban, mások háza előtt, parkban, stb felszeded, mert van benned annyi emberség. Aki a Föld miatt aggódik, az használja a lebomló (kukoricakeményítő alapú) zacskót, papírzacskót, vagy használt (kaját vettél benne) zacskót. Teljesen mindegy mit csináltok vele, közterületen ne hagyjátok, dobjátok ki, vigyétek haza, otthon meg komposzt, kuka, wc, vagy kenjétek a falra.
Igen.
En azert szedem fel,h ne szemeteljek es meg tudjam vizsgalni kozlerol :
Nezem az allagat: ha tul kemeny es barna,akkor keves a viz/leves
Ha tul sargas arnyalatu,akkor sok a zsir es vissza kell venni a zsirbol,kulonben egeszsegkarosodas lesz (majgyulladas,egyeb)
Ha tul feheres,akkor sok a csont.
Megfelelo kemenyesegnel nem hagy csak nedves nyomot az aszfalton, hosszukS hatarozott terformaju,de nyomasra puha kisse.
Ezt nem mondtak el az elozo kutyamnal es tul zsirosan etettem es ideje koran halt meg szegeny. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!