Van arra valami törvényi szabályozás, hogy a kutya után össze kell szedni a kutyakakit, vagy ez csak illem kérdése?
Nálunk sok kreatív, vicces kiírás is van, mégse használ. Én támogatnék egy ilyet:
Gondolom az nem zavar, amikor emberek szarják, hugyozzák össze a környezetüket, igazság szerint nem emlékszem, kutyát mikor láttam közterületen dolgát végezni.
De sok kutyatulaj már olyan lopva, hasonkúszva viszi a kutyáját, hogy a sok elmebeteg kutyafóbiás meg se tudjon nyikkanni, ha rajta kapnak egy kutyát.
Ellenben a sok tahó, akiket látok az autóból menet közben, hogy arra nem veszi a fáradtságot, hogy bebújjon a bokor mögé pisálni, az gondolom nem zavar...
Zavar egy élőlény, akitől elveszik az életterét, és totál ki van szolgáltatva az emberiségnek.
Gratulálok.
14-es, nem tudom merre jársz, de én még egy embert sem láttam közterületen szarni. A végtermékkel már találkoztam és természetesen az is zavar.
És nem, nem a kutyával van bajom, hanem a gazdájával, aki nem szedi fel. És igen, zavar a kutyaszar, mert nem néz ki jól a szőnyegemen. És az is rettentő idegesítő, amikor a gyerekem venné le a cipőjét és beletenyerel abba, ami a cipője talpán van.
Úgy gondolom mindenki úgy tartson kutyát, hogy ne másnak okozzon vele bosszúságot
Az emberek nem normálisak. Tavaly télen a X.kerületben azért volt járvány mert valamiért a gazdák úgy gondolták, hogy ha hó van akkor nem kell szart szedni. Van egy nagy park, 3 futattóval, konkrétan teli volt szaratva az összes, mi nem is jartunk oda akkor. Facen szerveztek szarszedő és takarító eseményt a normalis kutyások, mert tenyleg rengeteg kutya betegedett meg.
Ráadásul egyre nagyobb divat a nyers hússal való etetés, ami a kutyára nem veszelyes de az emberre igen!
Lehet, hogy most megköveztek, de én nem minden esetben szedem össze a végterméket. Más portája el csinál, parkban, sok ember megfordulhat, vagy út közepére helyezett csomagot összeszedek.
Erdőben, szántóföldön út mellett, réten, kietlen helyen otthagyom. Pár hét alatt lebomlik, ha becsomagolom egy zacskóba akkor kevésbé, és cipeljem magammal kilómétereken át?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!