Miért történhetett ez?
Figyelt kérdés
Keresem a miérteket sajnos.. Tegnap éjjel elhunyt az idősebbik tengerimalacom (4 éves lett volna idén😢🤍)
Az éjszaka folyamán rosszul lett, én már csak arra lettem figyelmes hogy oldalra van feküdve, a fejét hátra húzza a görcs, a mellső lábaival kapálózik. Légzése rendben volt. Kb 30 percig küszködött és a karjaimban végleg itt hagyott. Képtelen vagyok egyelőre feldolgozni mert nekem ő volt a mindenem komolyan. Evett/ivott rendesen előtte való nap, társának semmi baja. Ezért bízom benne hogy nem mérgezés. Új fajta ételt nem kaptak. Kérem írjon akinek így hunyt el a malaca és tudja az okát.
márc. 27. 13:05
1/3 anonim 

válasza:

Sajnálom. Az én malacomnál is ugyanez történt, és utólag kiderült, hogy szívproblémája volt. Lehet, hogy nálatok is ez volt az ok, de sajnos biztosan nem lehet tudni.
2/3 A kérdező kommentje:
#1 igen sajnos. Lehet hogy nálunk is ez volt.. a te malackád hány éves volt?
márc. 28. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!