Mi történhetett barátnőm hörcsögével?
20 hónapos volt tehát 4 hónap volt vissza a 2 évhez, ez már öreg kor egy hörcsögnél.
Lehet sztrókja volt, vagy tüdőembólia.
Sajnos ők nagyon rövid ideig élnek és borzasztó érzékenyek mindenre. Gyakorlatilag bármi lehetett a sztróktók kezdve a tüdőembólián át a megfázásig stb.
Sajnálom. :(
Köszönöm szépen az infokat!
Barátnőm nem akarta felboncoltatni a kis hörit,így is lelkiismeret furdalása v,h vmit rosszul csinált,pedig ez a sokadik hörcsöge v.Ez a 2év "kőbe van vésve",h csak ilyen rövid a kis életük?Ez szörnyű!:(
Utolsó nagyon sajnálom,ami a kis kedvenceddel történt!Ilyet még nem is hallottam,h egyik napról a másikra megőszül1kis állat-embernél tudom,h előfordul,ha nagy trauma éri,de egy kis hörcsögöt milyen trauma érhet?
#6-os válaszoló vagyok, igen, 1-3 év az élettartamuk, általában 1,5-2 év, de van, hogy előbb, van, hogy később.
Nem érte semmi új dolog, mindig minden ugyanaz volt, de valahogy olyan idegesnek tűnt mindig is, éberen szemlélt, sose láttam álmosnak. Csak akkor lehetett hozzá érni, simizni, amikor éppen evett. Aprópó kaja, ki kellett vennünk a tányérját, mert sokszor kajálás közben belepisilt és szerintem nem direkt, bár ezt nem tudhatom.
Volt egy másik hörim is, előtte, vele nem volt semmi ilyen baj, 1 éves volt, mikor idekerült és még egy évet élt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!