Mi történhetett a hörcsögömmel?
De én még soha nem láttam őket veszekedni most se bántották egymást a sérültet kivettem üres felmosó vödörbe egyenlőre, mit csináljak vele betadin jó fertőtleníteni neki? Külön ketrecet most nem akarok venni, meg ha csak egyet tartok meg akkor a hibátlant tartanám meg szerintem.
A szeme amúgy meglehet még neki? De ha tényleg a másik volt amúgymeg akkor ez csak így hagyta neki hogy lerágja??? Mert az meg nem sérült sehol.
"ha csak egyet tartok meg akkor a hibátlant tartanám meg szerintem"
Szerintem meg ilyen hozzáállással egyáltalán ne tartsál semmilyen állatot, jobb lesz mindenkinek.
Ha beteg lett volna akkor láttad volna már korábban nem hirtelen. Színte biztos hogy összekaptak valamin.
Hogy megsérült-e a szeme azt innen nem tudjuk megmondani, az lenne a legjobb ha egy egzotikus állatorvos megvizsgálná szegényt és megnézné a szemét, de a stílusodból kiderült hogy erre nem fog sor kerülni.
Még azt tudom elképzelni hogy beakadt valamibe, és ahogy küzködött hogy szabaduljon, megsértette az arcát és a lábát, utóbbit lerághatta fájdalmában.
A lábán a sebre lehet betadint rakni, a szemét inkább kamillával óvatosan letörölni.
Mindenképp kell neki egy szeparált, nyugodt hely a másik hörcsögtöl elválasztva ahol el tud bújni, megnyugodni és gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!