Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 napos baba nyuszik eltűntek...

2 napos baba nyuszik eltűntek a fészekből, és a ketrec mellett, mögött találtam meg őket.. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Két babát a ketrec mellett talaltam meg szét szórva, az egyik nagyon hideg volt, a másik még meleg. Mindketten éltek, semmi sérülés nem volt rajtuk. Gondoltam rá, hogy esetleg az anyjuk dobta ki őket, csak az a baj hogy a rácsok között nagyon kicsi a rés... És a ketrec mögé nem tudja kidobni, mert nem fér oda... Valami állat esetleg?
júl. 11. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Patkány volt.
júl. 11. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát rettenetesen pici a rés, hogy tudott bemenni? És miért nem vitte el, miert hagyta ott?
júl. 11. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne hívd már babanak
júl. 11. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Először is, valóban nem hívjuk babának.

A nyúl egy rágcsáló, szapora állatfaj, olykor képes kegyetlenségekre is, neked sem jó, ha érzelmileg úgy éled meg, hogy a "babákkal" mi történt.

A nyulaknál megtörténhet, hogy az újszülött utódjait negöli, eselrg meg is eszi, annak ellenére, hogy növényevő.

Nagyon sok állatra jellemző az is, hogy kidobja az utódját, ha azt gyámoltalannak véli, azért, hogy az erős, egészséges példányiknak több táplálékot tudjon adni.

Azt te tudod, hogyan is néz ki a környezet, milyen a ketrec, és hol van a fészek.

El tudtak-e mászni a ketrecen belül a kicsik, és úgy estek ki, vagy az anyjuk dobta ki, és utána másztak távolabb.

Patkányt kizárnám, az elviszi, megeszi, de minimum megrágja, megöli, zsákmánynak tekinti.

Mit csináltál velük?

Vissza tetted a fészekbe?

Megvan az esélye, hogy ismét kidibja az anya.

júl. 11. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahhoz nagyon kicsi a rés hogy ki tudja dobni vagy akár ki tudjanak mászni. Ahhoz konkrétan ki kéne tuszkolnia valaminek hogy ki tudja vinni őket. Vissza tettem a fészekbe őket, ha haza ertem a munkából megnézem őket. De egyébként pont nem a gyenge nyuszik voltak kint a földön. Ezért nem értem az egeszet. De be lesz kamerázva idővel. Csak addig hátha valami távpontot kapok hogy mi a fene tortent
júl. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!