Mitől jöhet elő a kékhalál? Nekem kb 5 perce jött egy és még is tudok most gépezni. Mi történhetett? Ment egy két dolog és meg volt nyitva ez az de ez nem hiszem hogy ok lenne egy 4 magos proci mellett.
Ezer meg egy dologtól lehet. Lehet szoftveres, hardveres.
Táp megfelelő minőségű? Hőfokok hogy állnak? Mikor volt rendszer telepítve? Víruskergető?
Ne privátba!
"Értelek de a hibernálás alatt még bekapcsolva áll a gép nem igaz ? Nem kapcsol ki teljesen. És az nekem nem jó ha búg. Már nem tudom hogy hogy mikődik ez a hibernálás funkció mert régen használtam már. És egyébként azzal hogy kitörlöm a fölöslegesen induló programokat az nem segít mert a vincheszterrel van a baj szerintem. Pont azzal amelyiken a rendszer van. Már nagyon meg van terhelve (nem tárhelyileg). A gépemben az a bizonyos vinyó amin van a win 7 az a leggyengébben teljesítő hardver a számítógépben. Az élmény index szerint. 5.9-es értékelést kap. És ez nagyon alacsony szerintem.
Te milyen vírus irtót használsz ?"
Hibernálás alatt a gép kikapcsol teljesen (amire gondolsz az az altatás). Hibernálás alatt a memória tartalma kikerül a meghajtóra, majd onnan töltődik be.
A HDD minden élmény indexen 5.9-et adnak, ennyit tudnak. Használj SSD-t és 10-15 másodpercre rövidül a betöltési idő.
A saját gépemen nincs vírusirtó, linuxot használok. Ha rendbe kell tenni más Win-es gépét, akkor az Avire Freet szoktam feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!