Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jogosan támadott le?

Jogosan támadott le?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akik falunk laknak, sok a diszno így vannak patkányok is. Múltkor kellett vegyünk patkányírtót, jogg ötlet nélkül bementünk egy kisállat boltba, hátha szerencsével járunk. Mondjuk mit szeretnénk a csaj megnézett és elkezdte nekünk mondani, hogy hogy bántsuk szegény patkányokat, de eléggé veszekedős stílusban. Barátom csak nagyot nézett és mondta neki:"Na jó akkor, felhozom ide neked, dédelgessed őket". Erre felmérgelődött és bunkóan leküldött hogy náluk ilyen nincs.
2024. aug. 13. 18:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
32%

Aki meg annyira védi az állatokat csináljon egy olyan csapdát hogy beszorul a patkány pl. egy vödörbe youtubeon vannak videók hogykell csinálni nem nehéz és ha elkapott egy párat megfogod kocsival kiviszed őket valahova és kidobod.

Csak ezzel azzal fogsz ártani akihez legközelebb eltalálnak onnan a legközelebbi házhoz :D

2024. aug. 13. 19:45
 32/44 anonim ***** válasza:
14%
Védik a patkányt meglássák rohannak hogy jáájj segítség futás egy nagy buta csúf patkány!
2024. aug. 13. 19:49
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert rámegy és kinyiffan magyarul hatásos

Nem azt mondtam, hogy nem működik, hanem, hogy kínok között lassan döglik meg. Ettől keményebbnek érzed magad. Miért nem elég a gyorsan ölő méreg?

26: másoltam egy mostanra törölt írásból, lusta voltam javítani.

Egyébként a ragasztó azert jobb mert a méregtől jobban szenved ha meg néha ránézel a ragasztóra nemsokáig lesz rajta észre veszed hamar és egy ütéssel véget vetsz neki.

HA ÉSZRE veszed, talán, ha nem, meg órákig kínlódhat és madarak is rendszeresen ragadnak bele abba az undorító fosba...

2024. aug. 13. 19:52
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

33:

Értem én hogy sokáig szenved de akkor miért árulják?

Mert a feltatáló úgy gondolta hogy hatásos

Ezért nem illegális és soha nem is lesz

2024. aug. 13. 19:57
 35/44 anonim ***** válasza:
12%

Ennyi erővel itt a légy ragasztó

És a fertőzött legyek és most mondjátok mind egyszerre sajnáljátok a legyeket

2024. aug. 13. 20:04
 36/44 Katona Dius ***** válasza:
100%
Javasolnám kisállatbolt helyett pl egy gazdaboltot.
2024. aug. 13. 20:07
 37/44 anonim ***** válasza:
65%

Az eladó sem normális, de a kérdező sem.

Nem kérdés, hogy a patkánytól meg kell szabadulni, de nem kisállatboltban kell patkánymérget keresni...

A rovarölő is hasznos, de gondolom ettől függetlenül normális ember nem a méhésztől akar venni :)

(Egyébként én is az élvefogó csapda híve vagyok, bár tény, hogy nálunk csak egér volt, de se a méreg, sem a ragacs nem jutott eszembe.)

2024. aug. 13. 20:28
 38/44 A kérdező kommentje:
Nem normális, jólvan cseszki, a válaszolok 90%a itt se normális. Élve megfogod s aztán? Máshol elcsapod s máshol kártékonykodik. Elpusztul s meg van oldva, van belőlük elég.
2024. aug. 13. 20:35
 39/44 anonim ***** válasza:
46%

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak nem jogosan támadott le elég lett volna annyit mondania mi nem árulunk mérget.. Viszont mostmár te pedig tudod hogy oda nem is mész többet méregé..

Azt meg hogy ki hogy intézi el a patkányt mindenki eldönti saját magának lehetőleg úgy hogy ne szenvedjen annyit. de nemhiába árulhatnak ilyeneket amit árulnak legyen az méreg ragasztó csapda akármi ezek még mindig jobbak mint kitaposni a belüket vagy agyon ütni.

De azért remélem nem büntetnétek meg egy kutyát azért mert élve megesz egy szegény patkányt.

2024. aug. 13. 22:20
 40/44 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon el vagytok tájolva. Miért kisállatboltban akarnátok mérget venni? Csak a múlt héten kezdtek disznókat tartani a barátodék, vagy mi?
2024. aug. 14. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!