Ma a kutyánk (4 éves Németjuhász) feküdt az ágyon, pihent, én odamentem, megsimogattam és elkezdett rám morogni, de nem támadott meg. Ez miért lehetett? Eddig 1-2x előfordult, hogy morgott, de nem értem miért,
Milyen szintű kapcsolatban vagy a kutyával? La tudod küldeni az ágyról?
Úgy gondolom, az ágyat a saját területének tekintette, téged pedig nem tisztel annyira, hogy belépjél a személyes zónájába.
Milyen alkalmakkor morgott rád? Másra is morog a családból?
A gazdi (fonok) agyan fekudnj tiszteletldnseg.
A ti kutyatok sajat magat gondolja fonoknek es elkuld a kizarolagos teruletetol,az agyrol.
A sorrendisegi szabal okat ismerd meg es megerted bdlole,h jobban jartok,ha az agyra nem engeditek fel.
Apadra tamadas is a sorrendisegi szabalyok nem ismerese miatt van.
Oriasi dmberolesre alkalmas kutyad van.
Mond neki, hogy: Hé! Ilyet nem csinálunk! Menj a helyedre, ott ráérsz morgolódni magadnak! Te tökfej!
De ilyen jól felháborodottan, meg fog lepődni és meghunyászkodik, szinte bocsánatot kér.
Macsekomnál legalábbis bevált :DD
Nem minden morgás agresszió, így ennyiből valójában nem tudhatjuk.
Ha valóban fenyegetés céljából morgott, az nagyon gáz, és lesz vele munka bőven. De ezt a problémát nem az ágyban kell megoldani, hanem úgy en bloc rendezni kell a kapcsolatot a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!