Titeket zavarna, ha a szomszédok/járókelők megsimogatnák a kinti+benti kutyátokat a kerítésen keresztül?
Igen, engem zavar.
Nem tartom biztonságosnak a kutyára nézve. Bánthatják, megmérgezhetik.
Igen, zavarna, bar nalunk a kornyek is gazos, voltak mergezesek, igy a kutyam csak felugyelettel lehet kint a kertben es minden egyes nap atnezem, hogy nem dobtak-e be valamit.
Plusz ezzel a simogatassal az is baj, hogyha a kutya valamilyen okbol mondjuk megharapna az adott szemelyt, akkor meg tuti, hogy neki allna feljebb, aztan feljelentene.
Egy pici, barátságos tacskóra gondolok elsősorban. Nem lenne feljelentés, ha történne harapás, vagy bármi.
Mérgezés pedig pláne nem. Nem gáz, romás környéken élünk.
Hát, az én szomszédaim tuti zavarnának, el is hajtanám őket.. Errefelé az öregek közt sajnos divat állatokat mérgezni, ezért a kutyámat nem engedem szabadon az udvaron.. Van egy nagy kennel, és ha nem ott van akkor vagy sétálni viszem vagy a házban van, de a szomszéd szeme elé nem kerül.. Egy macskám már szegénykém megszívta így, kár hogy nem tudom melyik nyomorult volt.
Szóval igen, végülis zavarna, mert akármennyire emberbarát a kutya, nem lehet tudni hogy pl egy idegen gyerek hogyan tudja felbosszantani, vagy ki hogyan provokálná, aztán megharapja és előadja, hogy ő nem csinált semmit.. Én inkább megelőzöm a bajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!