Titeket zavarna, ha a szomszédok/járókelők megsimogatnák a kinti+benti kutyátokat a kerítésen keresztül?
Bull keverék kutyám van, egy ma született bárány kb. A közvetlen szomszédok ezt tudják, ők meg szokták simizni, az nem zavar, ők is kutyások. Más meg annyit lát, hogy tigriscsíkus-fehér, úristen, pitbull (nem az), rá se mer nézni :D
Volt roti, illetve német juhász korábban, velük nem is nagyon mert idegen próbálkozni. A roti ráadásul gyűlölte, ha banyúlkálnak, annak csúnya vége lett volna.
Egyébként nem, én se örülnék neki, ha simogatnák, rossz szándék nélkül is parasztság szerintem.
Engem nagyon zavarna. Szerencsére a postás is alig tudta a levelet bedobni tőle, míg át nem szereltük a postaládát.
Viszont, ha sétáltatom, bárki megsimogathatja.
Érdekes, általában a gyerekek simizik. A felnőttek az utca túloldalára is átmennek, ha meglátják. Pedig mindig lábmellé ültetem.
Nagytestű, fekete, sunyipofájú mudim van. Rettegnek tőle, pedig okos, jólelkű kutya.
Viszont a házat őrzi (felénk sok a piréz, nem csípi őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!